Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

Ο Γιάννης Αγγέλου για τη λειψυδρία, το Χωροταξικό για τον τουρισμό και τ...

Π.Ν.Ο.: 48ωρη πανελλαδική απεργία στις 22 και 23 Οκτωβρίου


 Η ανακοίνωση της ΠΝΟ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση μεταξύ των Διοικήσεων του ΣΕΕΝ και της ΠΝΟ.

Αντικείμενο της συνάντησης όπως και εξωδίκως είχαν ενημερωθεί ήταν η ανανέωση και υπογραφή της Σ.Σ.Ε. Ακτοπλοϊκών Οχηματαγωγών Επιβατικών Διεθνών Πλοών & Κρουαζιεροπλοίων για το έτος 2025.

Πέρα από το ποσοστό αύξησης, τέθηκαν στο τραπέζι και μια σειρά πολύ σοβαρών ζητημάτων που διέπουν το εργασιακό καθεστώς των συνάδελφων μας στις συγκεκριμένες κατηγορίες πλοίων.

Ολυμπιακός – Μπράγκα 3-0: Γλέντι Μέντι και καλώς τους Πορτογάλους!

 


Ο Ολυμπιακός, πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή του εμφάνιση, διέλυσε στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Μπράγκα με 3-0 για την δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Europa League και πέτυχε την πρώτη του νίκη στη φετινή διοργάνωση.

Μια εντυπωσιακή εμφάνιση από τους Ερυθρόλευκους, που κυριάρχησαν απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο του φαληρικού γηπέδου και έφτασαν σε μια

Συνεντεύξεις των Νίκου Ανδρουλάκη, Παύλου Γερουλάνου, Άννας Διαμαντοπούλου και Χάρη Δούκα ,για τις εσωκομματικές εκλογές και την επόμενη ημέρα του ΠΑΣΟΚ.

 


Τέσσερις υποψήφιοι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής μιλούν στο in για τις επικείμενες εκλογές και το μέλλον του κόμματος.

Ανδρουλάκης: Το ερώτημα πλέον για το ΠΑΣΟΚ είναι πότε θα κερδίσει τη ΝΔ

«Το δύσκολο κομμάτι του σχεδίου μου ήταν να φύγουμε από τις συμπληγάδες» σημειώνει ο Νίκος Ανδρουλάκης που κατεβαίνει ξανά υποψήφιος, συμπληρώνοντας ότι «πρέπει να βρεθεί μια άλλη ισορροπία που να φέρει πιο κοντά τις θέσεις μας στον πολίτη».

Ο κ. Ανδρουλάκης, στη συνέντευξή του στο in, υπογραμμίζει ότι η ιδεολογία της σοσιαλδημοκρατίας «είναι μια χρήσιμη ιδεολογία για την Ελλάδα, για την Ευρώπη».

ΠΑΣΟΚ: Το προφίλ των ψηφοφόρων και το πολιτικό μομέντουμ για τη Χαριλάου Τρικούπη

 


Στις προεδρικές κάλπες του ΠΑΣΟΚ στρέφονται οι πολιτικοί προβολείς εν όψει των εκλογών της 6ης Οκτωβρίου με τον αριθμό της συμμετοχής να αποτελεί, σύμφωνα με δημοσκόπους και πολιτικούς αναλυτές, τον καθοριστικό παράγοντα για το «εισιτήριο» του δεύτερου γύρου.

Το in συνομίλησε με 3 διακεκριμένους επιστήμονες για το ρόλο της συμμετοχής ως προς την έκβαση του εκλογικού αποτελέσματος, το πολιτικό προφίλ των πολιτών που θα προσέλθουν στις κάλπες

Αρχειοθήκη ιστολογίου