Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Το εξώδικο που έστειλε ο Κασσελάκης στην ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ για τη διαρροή του «πόθεν έσχες» Κατεπείγουσα έρευνα για τη διαρροή, αλλιώς ο Κασσελάκης προειδοποιεί ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

 


Διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση της διαρροής του «πόθεν έσχες» του Στέφανου Κασσελάκη, καθώς ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε εξώδικο στην Πολιτική Γραμματεία και την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

Ειδικότερα, η νέα αντιπαράθεση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε μετά τη διαρροή του «πόθεν έσχες» του Στέφανου Κασσελάκη από την ΠΓ του κόμματος, όπου και το είχε καταθέσει τις προηγούμενες ημέρες.

Η δημοσίευση του «πόθεν έσχες» στην Εφημερίδα των Συντακτών προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Μανώλη Καπνισάκη, Διευθυντή του Γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος ζήτησε την «άμεση παραίτηση της γραμματέως του κόμματος, Ράνιας Σβίγκου», καταλογίζοντάς της ότι «φέρει την κύρια ευθύνη για τη διασφάλιση της προστασίας των προσωπικών δεδομένων των υποψηφίων». «Εξάλλου, το ότι η διαρροή έγινε την ίδια ημέρα με τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας δεν συνιστά τυχαίο γεγονός ή απλή σύμπτωση», τόνισε με νόημα.

Στη συνέχεια, ο Στέφανος Κασσελάκης απέστειλε εξώδικη διαμαρτυρία με αποδέκτες την Πολιτική Γραμματεία και την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αν και δεν έχω τίποτα να κρύψω, αλλά επειδή πρόκειται για σοβαρότατη διαρροή και μάλιστα επιλεκτική, σε μη νόμιμη χρονική στιγμή, αφού δεν φαίνεται να διέρρευσε η δήλωση πόθεν έσχες κανενός άλλου συνυποψήφιου πριν καν ελεγχθεί και εγκριθεί και επειδή η διαρροή προφανώς και έγινε από το ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, σας δηλώνω ότι θα προσφύγω σε κάθε νόμιμο μέσο για να προστατεύσω την προσωπικότητα μου ατομικά και ως Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, το κύρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αλλά και την προσωπικότητα των χιλιάδων μελών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο εξώδικο.

Παράλληλα, ο Στέφανος Κασσελάκης καλεί τα αρμόδια όργανα του ΣΥΡΙΖΑ «να προχωρήσουν σε άμεση και κατεπείγουσα έρευνα, αυθημερόν, για την πρόωρη και επιλεκτική διαρροή που έλαβε χώρα, σε αντίθετη περίπτωση θα υποχρεωθώ να αιτηθώ όπως η ίδια έρευνα ανατεθεί νόμιμα σε αρμόδιες εισαγγελικές και δικαστικές αρχές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου