Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

Βλασερός και Ηλιάκης ( ΝΑΞΟΣ - ΔΥΤ. ΚΥΚΛΑΔΕΣ)

Εκτός από τον Παναγιώτη Ρήγα και τους Συριανούς Βασίλη Χανδακά και Μάριο Ρούσσο ( επικρατέστεροι), συνεχίζονται οι διεργασίες στο ΠΑΣΟΚ για την ολοκλήρωση του ψηφοδελτίου.
Για τη Νάξο και τις Δυτικές Κυκλάδες, τα πράγματα φαίνεται να ξεκαθαρίζουν. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, υποψήφιος από τη Νάξο θα είναι ο ιατρός, καρδιολόγος του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, Γιάννης Βλασερός.

 Κατάγεται από το Φιλότι Νάξου και πρόσφατα αυτοπροτάθηκε εκφράζοντας επίσημα την επιθυμία του να είναι υποψήφιος στις επόμενες εθνικές εκλογές.
Η κίνηση του κ. Βλασερού μάλλον είχε θετική απήχηση στο ΠΑΣΟΚ, που βλέπει με καλό μάτι την υποψηφιότητά του στις Κυκλάδες. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα είναι η πρώτη φορά που ο κ. Βλασερός θα λάβει μέρος σε εκλογική αναμέτρηση, αφού στο παρελθόν δεν έχει ξαναπολιτευτεί.
Για τις Δυτικές Κυκλάδες (από τη Μήλο), όπως όλα δείχνουν, υποψήφιος θα είναι ο Πέτρος Ηλιάκης, πολιτικός μηχανικός.
Ενδεχομένως να μην υπάρχει γυναικεία υποψηφιότητα.
Να επισημάνουμε την προσπάθεια που κάνουν τα δεξιά μέσα ενημέρωσης στην Νάξο, να προβάλουν  επιλεκτικά τους αρριβίστες αυτοπροταθέντες για το ψηφοδέλτιο του ΠΣΟΚ, προφανώς για κομματικά δικά τους οφέλη .


1 σχόλιο:

  1. Σε όλα σου είσαι κλέφτης, μοχθηρός και οσφυοκάμπτης. Αρριβίστες είναι αυτοί που γλύφουν εκεί που έφτυναν. Άντε να σε θαυμάσουμε δίπλα σε αυτούς που αποκαλούσες σκυλολόι του Ρήγα να τον χειροκροτείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου