Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

ΝΑΞΟΣ. Σου αρέσει το τρέξιμο;

santa claus runningΤο Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, ο Άη Βασίλης θα κάνει βόλτα με την άμαξα του στους δρόμους της Χώρας Νάξου και θα μοιράσει γλυκίσματα, ενώ η Φιλαρμονική Μπάντα του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων θα αποδώσει χριστουγεννιάτικες μελωδίες.
Σημείο εκκίνησης του “Santa Run Kids” θα είναι η οδός Παπαβασιλείου, απ’ όπου στις 12:30 το μεσημέρι ο Άη Βασίλης και τα ξωτικά του θα τρέξουν μαζί με τους «μικρούς» αθλητές της Νάξου για 1 χλμ. μέχρι και την παραλιακή οδό, φορώντας φυσικά τα χαρακτηριστικά κόκκινα χριστουγεννιάτικα σκουφάκια!
 Πού δηλώνουμε συμμετοχή;
Δηλώσεις συμμετοχής χωρίς κόστος γίνονται δεκτές στο σπίτι του Άη Βασίλη (ημέρες και ώρες λειτουργίας στον κ. Τάσο Βάβουλα - τηλ. 6972208357). Κάθε κορίτσι ή αγόρι που θα συμμετέχει, θα παραλαμβάνει ένα σκουφάκι του Άη Βασίλη, το οποίο θα πρέπει να φοράει κατά τη διάρκεια του αγώνα, καθώς και ένα κουπόνι συμμετοχής για την κλήρωση που θα γίνει μετά τη λήξη του “Santa Run”, με δώρο τρία ποδήλατα για ηλικίες ως 14 ετών! Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση θα έχουν μόνο όσοι θα τρέξουν στον αγώνα.

Η παραλαβή του σκούφου και του κουπονιού θα γίνεται την ημέρα του αγώνα από την γραμματεία του αγώνα στον χώρο εκκίνησης, μία ώρα πριν τη διεξαγωγή. Καλοδεχούμενοι είναι όλοι οι γονείς που θέλουν να συνοδεύσουν τα παιδιά τους (χωρίς να διαγωνίζονται), αρκεί να φοράνε κόκκινο σκούφο!
Φυσικά, θα υπάρχουν κεράσματα και εκπλήξεις για όλο τον κόσμο!
Διοργάνωση: ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου