Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ ,ΖΗΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΚΗ

Αξιώσεις αποζημίωσης ήγηρε το Δημόσιο στη δίκη ΤσοχατζόπουλουΑΡΑΓΕ  ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ????
«Καμία επιείκεια από το δικαστήριο» ζήτησαν οι συνήγοροι της Πολιτικής Αγωγής στη δίκη Τσοχατζόπουλου, κατά την ολοκλήρωση των αγορεύσεών τους, το απόγευμα της Παρασκευής, στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας.
Ο Διονύσης Κολοβός, η Αργυρώ Φανουράκη και η Ουρανία Μενδρινού απαίτησαν εκ μέρος του Δημοσίου αποζημίωση ενός εκατομμυρίου ευρώ από κάθε κατηγορούμενο, εφόσον βεβαίως κηρυχθεί ένοχος για τη ζημία που υπέστη η χώρα από τη δράση τους.

«Δυστυχώς για τον Άκη Τσοχατζόπουλο υπάρχουν δικαστές και εισαγγελείς σε αυτή τη χώρα. Δυστυχώς για κείνον, το μαύρο κουτί της υπόθεσης δεν είναι το ΚΥΣΕΑ αλλά η ροή του χρήματος» τόνισε η κ. Μενδρινού. Και πρόσθεσε: «Η Ιφιγένεια του συστήματος δεν είναι ο πρώτος κατηγορούμενος, όπως ακούστηκε σε αυτή την αίθουσα, αλλά ο δοκιμαζόμενος από την ανεργία ελληνικός λαός».

«Το ελληνικό Δημόσιο υπέστη ζημιά, τουλάχιστον αντίστοιχη του ποσού με τα ποσά της δωροδοκίας, αφενός στον πρώην υπουργό, αφετέρου σε αλλά πρόσωπα» τόνισε ο κ. Κολοβός.

Και απευθυνόμενος στον Άκη Τσοχατζόπουλο, είπε: «Δώστε επιτέλους τα στοιχεία την ύστατη στιγμή. Δώστε μια φωτεινή χαραμάδα ελπίδας στον ελληνικό λαό ότι κάτι πάει να αλλάξει. Η Ιστορία είναι στη γωνία και καταγράφει κ. Τσοχατζόπουλε. Δώστε επιτέλους στον εαυτό σας την ευκαιρία μερικής λεύκανσης του ονόματος σας».
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου