Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

 Φιλελεύθερες βολές...


...κατά των... επιδομάτων Μητσοτάκη...

Ο Neo είναι βέβαιος ότι οι αναγνώστες του θυμούνται πολύ καλά τους τόνους μελάνης που είχαν χυθεί και τους εκατοντάδες ώρες τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού αέρα που είχαν... σπαταληθεί για να καταδικάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προεκλογικώς, τα... «επιδόματα» που έδινε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Οι βουλευτές, πάντως, της ΝΔ, τα θυμούνται πολύ καλά, αν κρίνω από το «μούδιασμα» που επικρατεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα για το «food pass» που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός. 
Ένα «μούδιασμα» που επιτείνεται όταν «πατεντάτοι» φιλελεύθεροι διανοητές και σχολιαστές στη δημόσια σφαίρα, καταδικάζουν την απόφαση του πρωθυπουργού. Ένας εξ αυτών και ο Λευτέρης Κουσούλης, διαπρεπής πολιτικός επιστήμονας που στο παρελθόν είχε αναλάβει και «στρατηγός» της ΝΔ επί Μιλτιάδη Έβερτ, ο οποίος επεφύλαξε δριμεία κριτική στην απόφαση Μητσοτάκη με μία ολιγόλογη ανάρτησή του στο facebook: «Ελλάδα, Δεκέμβριος, 2022.

Η εικόνα μιας Κοινοβουλευτικής Ομάδας, πολλά από τα μέλη της οποίας είναι κληρονόμοι εξουσίας και πλούτου, να χειροκροτούν με πάθος την εξαγγελία ενός μελλοντικού ευκαιριακού επιδόματος για συμπολίτες μας σε ανάγκη, είναι απέναντι σε κάθε έννοια σεβασμού και δημοκρατικού ήθους», έγραψε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Κουσούλης, προκαλώντας νευρικότητα και μούδιασμα σε αρκετούς «γαλάζιους», που τον παρακολουθούν προσεκτικά...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου