Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου (ο «Παρακολούθηση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος στο Π.Ο.Π. προϊόν Γραβιέρα Νάξου για την πιστοποίηση της αυθεντικότητας και της γεωγραφικής προέλευσης»,)

 


Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου με τους συνεργάτες της, στα πλαίσια του ερευνητικού προγράμματος με τίτλο «Παρακολούθηση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος στο Π.Ο.Π. προϊόν Γραβιέρα Νάξου για την πιστοποίηση της αυθεντικότητας και της γεωγραφικής προέλευσης», πραγματοποίησε ενημερωτική ημερίδα την Παρασκευή 16/9/2022 στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου του Δημαρχείου Νάξου με τρεις θεματικούς κύκλους:


1. Τις σύγχρονες τεχνολογίες στην γεωγραφική ιχνηλασιμότητα και αυθεντικότητα της τροφής

· Δρ. Παρασκευή Χαντζή, Επιστημονική υπεύθυνη Naturebarcode

2. Την σημασία του τριπτύχου Ταυτότητα-Μοναδικότητα-Ιχνηλασιμότητα για την ενίσχυση της προστιθέμενης αξίας και ασφάλειας των αγροκτηνοτροφικών προϊόντων

· Δημήτρης Βολουδάκης, Δ/ντης Κατάρτισης Οργανισμού Νέα Γεωργία - Νέα Γενιά

· Χρήστος Σταμάτης, Δ/νων Σύμβουλος του αγροτικού συνεταιρισμού “Stevia Hellas”


3. Ειδικά θέματα υγείας και διατροφής σε αγελαδοτροφικές και αιγοπροβατοτροφικές μονάδες

· Νίκος Πανούσης, Καθηγητής Κτηνιατρικής Σχολής Α.Π.Θ.

· Νεκτάριος Γιαδίνης, Καθηγητής Κτηνιατρικής Σχολής Α.Π.Θ.

· Ηλίας Γιάννενας, Επίκουρος Καθηγητής Κτηνιατρικής Σχολής Α.Π.Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου