Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

Σε ευχαριστούμε Γιάννη.


 
Χαλάλι το τελευταίο ξενύχτι γιατί ήταν το πιο γλυκό.

Και νομίζω όλη η Ελλάδα ξύπνησε λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα για να δει αυτό που όλοι ποθούσαν. Στον 6ο τελικό οι Μπακς νίκησαν τους Σανς 105 - 88 και με 4-2 νίκες κατέκτησαν το αμερικανικό πρωτάθλημα (ΝΒΑ), σε ένα εκπληκτικό αγώνα, με έναν επικό Γιάννη, που τα έκανε όλα.

Και όταν λέμε όλα όντως, πήρε τους Μπακς στα τεράστια χέρια του και τους έκανε πρωταθλητές κόσμου! Έσπασε ρεκόρ και ανακηρύχθηκε και MVP των τελικών, άλλος ένας τίτλος.

Και όλοι μας αισθανθήκαμε υπερήφανοι για αυτό το παιδί που γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Σεπόλια και στα 26 χρόνια ανέβηκε στην κορυφή του παγκόσμιου μπάσκετ και είναι μακράν ο καλύτερος πρεσβευτής της χώρας μας.

Και φυσικά όπως κάθε χρόνο θα έλθει στην Ελλάδα, αφού ανακοίνωσε τον ερχομό του, λέγοντας χαριτολογώντας "Θέλω το Σάββατο 100.000 στο αεροδρόμιο".

Συγχαρητήρια
στον Γιάννη, τον ευχαριστούμε για την θετική αύρα που μας προσφέρει, γιατί την χρειαζόμαστε με αυτά που μας συμβαίνουν γύρω μας. Και μάλιστα σε μια μέρα σαν την χθεσινή, την 20η Ιουλίου, την θλιβερή επέτειο, την αποφράδα ημέρα της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου