Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη είναι στη Νάξο και απολαμβάνει τις παραλίες και τη γαστρονομία του νησιού,προσκεκλημένη της ΕΑΣ ΝΑΞΟΥ για το Graviera Experience ΝΑΞΟΥ ,

 


Η Κατερίνα Διδασκάλου απολαμβάνει αυτές τις ημέρες μίνι διακοπές στη Νάξο προσκεκλημένη της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών του νησιού για το Graviera Experience και το πρωί της Παρασκευής (11-06) βγήκε ζωντανά παρέα με τον Χρήστο Νέζο στην εκπομπή Το Πρωινό.

Σικάτη ακόμη και στην παραλία η τηλεοπτική Μυρσίνη μας άφησε με το στόμα ανοιχτό καθώς εμφανίστηκε με το μαγιό της κι ένα υπέροχο καφτάνι στη γαλαζοπράσινη παραλία του Αγίου Προκοπίου.

Η ηθοποιός ξεκούραστη και με χαλαρή διάθεση αποκάλυψε την μεγάλη της αγάπη στο κολύμπι αφού όπως είπε παίρνει πάντα μαζί τον εξοπλισμό της, βατραχοπέδιλα και μάσκα και βουτάει στο νερό εξερευνώντας το βυθό που της αρέσει πολύ. Εξέφρασε την αγάπη της για τη Νάξο και τις παραλίες της αλλά και την αγάπη της Νάξου για εκείνη πριν ακόμα από τις “Άγριες Μέλισσες”.

Η γοητευτική ηθοποιός μίλησε για την παράσταση “Η πόρνη από πάνω” που πρωταγωνιστεί και κάνει πρεμιέρα στις 18 Ιουνίου. Φυσικά δεν παρέλειψε να μιλήσει για τις “Άγριες Μέλισσες” και τον 3ο κύκλο της σειράς που τη βρίσκει στη Λάρισα τη στιγμή που στην Ελλάδα ξημερώνει μια νέα εποχή. “Μπορεί να δούμε την ανατροπή για τη Μυρσίνη” σημείωσε τονίζοντας ωστόσο ότι ακόμη δεν γνωρίζει και πολλά για το σενάριο του 3ου κύκλου.

Δείτε το απόσπασμα με την Κατερίνα Διδασκάλου στο 01:31:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου