Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

ΕΝΩΣΗ ΚΥΚΛΑΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ (ΕΚΥΤ)

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώροςΕξαιρετική επιτυχία το 24 Συνέδριο της ΕΝΩΣΗΣ ΚΥΚΛΑΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ (ΕΚΥΤ)στην Τήνο στο Νησί της Ελπίδος ,της Τέχνης και του Πολιτισμού ! 
Η ΕΚΥΤ σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Τηνου *ΕπαρχειοΤηνου πραγματοποίησε στο ΙΔΡΥΜΑ ΤΗΝΙΑΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ το 24ο Συνέδριο της με μεγάλη επιτυχία .! 
Αξιόλογοι ομιλητές με ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις θεμάτων που αφορούν τις Κυκλάδες μας κατέστησαν το Συνέδριο άκρως, ενδιαφερον ...προσέτι απεκομισθη και η ικανοποίηση ότι εκπληροι τον στόχο "της λειτουργίας" του .
Στους αεινεφεις καιρούς μας ,πρωτοβουλίες όπως αυτές της Ένωσης Κυκλαδικού τύπου ,δημιουργούν ξαγναντα -προτάσεις, λυσεις ,εξειδικευμένες και στοχευμένες με την μελέτη ,την ανάλυση και την παρουσίαση από επιστήμονες και επί των θεμάτων,γνώστες και ειδικούς !
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους οργανωτές ,στον Πρόεδρο κ.Γ-Θ.Μαγκανιωτη ,στον Γ.Γραμματεα κ.Τζιωτη Αντώνη .την ,κ.Ευαγγελία Κοντού ,έφορο της ΕΚΥΤ .στο Β.' Αντιπρόεδρο κ.Δημητριο Γκιολε και σε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία του Συνεδρίου .!
Η γνωριμία μας με το νησί ενθουσίασε και ενίσχυσε έτι πλέον την πεποίθηση για την αδιαμφισβήτητη ομορφιά των νησιών μας και την σπουδαιότητα τους στο χώρο της τέχνης και του πνεύματος μέσα σε όλες τις εποχές .!!!Όπως και τούτη στο νησί της Μεγαλόχαρης μας ! Την Τήνο .

Η εικόνα ίσως περιέχει: 14 άτομα, περιλαμβάνονται οι Xaido Moustaki και Kwstas Vernikos, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου