Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΕΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΛΕΧΘΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΟΝΑΡΔΟ ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΔΑΝΑΗ ΜΑΥΡΟΥ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΜΑΊΤΟΣ ΝΙΚΟΣ
Δημοτικός Σύμβουλος

Προς άρση κάθε …. «παρεξήγησης».
Είναι γνωστό ότι οι δύο δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης στο δήμο Νάξου και ΜΚ, έχουν απευθύνει κάλεσμα εδώ και ένα χρόνο σε κάθε πρόσωπο που συμφωνούσε με τις αρχές τους για συστράτευση στον κοινό αγώνα κατά της απερχόμενης δημοτικής αρχής από οποιαδήποτε θέση.
Στο πλαίσιο αυτής της λογικής οι «προσκλήσεις» που έχω απευθύνει σε πρόσωπα , αφορούσαν τη συμμετοχή τους στις διαδικασίες που οι δύο δημοτικές παρατάξεις είχαν αποφασίσει και για την εκλογή του επικεφαλής του κοινού τους ψηφοδελτίου.
Ειδικά προς εκείνους που είτε άμεσα είτε έμμεσα είχαν εκδηλώσει την επιθυμία τους για να πρωταγωνιστήσουν σ΄ αυτή τη μάχη, έχοντας πάρει ήδη την «συγκατάθεση» άλλων πολιτικών και αυτοδιοικητικών παραγόντων (όπως εκ των υστέρων έχει αποδειχθεί ) .
Σ΄ αυτή τη λογική κινήθηκα επί μήνες, επιμένοντας στην κοινή κάθοδο των δύο παρατάξεων στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και όχι χωρίς προσωπικό κόστος. Εως τη στιγμή που τα πολιτικά κόμματα ενεπλάκησαν στη διαδικασία και διέλυσε το εγχείρημα.
Τις λεπτομέρειες, τις οποίες γνωρίζουν καλά οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ (ευτυχώς), τις αφήνω στην ιστορία.
Αυτή είναι η στιγμή της μάχης εναντίον της πιο επικίνδυνης και αποτυχημένης δημοτικής αρχής που έχει περάσει από τον τόπο. Η αντιμετώπιση της και η οριστική συντριβή της για να περισωθεί ότι περισώνεται στη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες, είναι χρέος όλων των προοδευτικών δημοτικών παρατάξεων, όπως και η συνεργασία τους την επόμενη μέρα.
Γι΄ αυτό δούλεψα και γι΄ αυτό δουλεύω πέρα από κάθε λογική αξιωμάτων και οφιτσίων.
Νίκος Μαϊτός
Δημοτικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου