Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

"Μαζί Αλλάζουμε": Μήνυμα νίκης από τo Φιλώτι

Μήνυμα ΝΙΚΗΣ από το Φιλώτι!
Με την παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή το βράδυ η προεκλογική συγκέντρωση της παράταξης "Μαζί Αλλάζουμε" στο Φιλώτι.
Ο Λεονάρδος Χατζηανδρέου αναφέρθηκε σε θέματα και προβλήματα της ορεινής Νάξου και του Φιλωτιού και ανέλυσε τις προτεινόμενες λύσεις μέσα από το πρόγραμμα της παράταξης του.
Αναφερόμενος στο Δημήτρη Λιανό και την απερχόμενη δημοτική αρχή έκανε λόγο για "ανυπαρξία" και "απραξία" όλα αυτά τα χρόνια. Αναρωτήθηκε, που είναι τα έργα που αναφέρουν σε δελτίο τύπου ότι έχουν πράξει και υπενθύμισε την πολύ μικρή χρηματοδότηση που έλαβε ο δήμος μας από το πρόγραμμα ΦιλόΔημος που είναι μόλις 545.000 ευρώ, τη στιγμή που ακόμα και η γειτονική μας Αμοργός εξασφάλισε κονδύλια ύψους 7.5 εκατ. ευρώ από το παραπάνω πρόγραμμα.

Ο κ. Χατζηανδρέου δεν παρέλειψε να αναφέρει επίσης ότι ο κ. Λιανός αν και προσκλήθηκε επανειλημμένως σε δημόσιο διάλογο, δεν τόλμησε να έρθει σε αντιπαράθεση μαζί του για τα σημαντικά ζητήματα του τόπου.
Τέλος, ο Λεονάρδος Χατζηανδρέου μετέφερε στα ορεινά της Νάξου το μήνυμα της ΝΙΚΗΣ στις εκλογές της Κυριακής!
Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο Υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Γιάννης Βλασερός, οι τρεις π. δήμαρχοι Βασίλης Κόκκοτας, Νίκος Μαράκης και Νικόλας Βασιλάκης καθώς και άλλα παλιά και νέα στελέχη της αυτοδιοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου