Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

ΠΝΑΙ: Μαργαρίτης, Κατσάνη και Γκούφας πάνε ... Περιφερειακό

 Το Πρωτοδικείο Σύρου  προχώρησε στην ανάρτηση των αποτελεσμάτων .
Με βάση την κατανομή, 27 έδρες στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο κατανέμονται υπέρ της παρατάξεως «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο»... Στην παράταξη «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» αναλογούν 17 έδρες, στην «Λαϊκή Συσπείρωση Νοτίου Αιγαίου» 3 έδρες, στην παράταξη «Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου»  δύο έδρες και τέλος, στην «Ελληνική Αυγή για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου» δύο έδρες. 
Κατανέμονται ειδικότερα 20 έδρες στην Ρόδο, 6 στην Κω, 5 στην Κάλυμνο, 4 στην Σύρο, από 3 σε Νάξο και Σαντορίνη, από 2 σε Πάρο, Μύκονο και Μήλο και από 1 σε Κάρπαθο, Κέα, Ανδρο και Τήνο.

 Με αναγωγή των εδρών ανά νησί σύμφωνα με το ισχύον εκλογικό σύστημα στην παράταξη του κ. Χατζημάρκου αναλογούν 9 έδρες στην Ρόδο, 4 στην Κω, από 2 σε Κάλυμνο, Σύρο και Νάξο, 1 στην Σαντορίνη, 1 στην Πάρο, 1 στην Μύκονο, 1 στην Μήλο, 1 στην Κάρπαθο, 1 στην Κεα, 1 στην Άνδρο και 1 στην Τήνο. Στην παράταξη του κ. Γλυνού αναλογούν 8 έδρες στην Ρόδο, 2 στην Κω, 1 στην Κάλυμνο, 2 στην Σύρο, 1 στην Νάξο, 1 στην Σαντορίνη, 1 στην Μύκονο και 1 στην Μήλο. Στην παράταξη του κ. Ντουνιαδάκη αναλογούν 1 έδρα στην Ρόδο, 1 στην Σαντορίνη και 1 στην Πάρο. Στην παράταξη του κ. Κόκκινου 1 έδρα στην Ρόδο και 1 έδρα στην Κάλυμνο. Και τέλος, στην παράταξη του κ. Αττική ομοίως με του κ. Κόκκινου 1 έδρα στην Ρόδο και 1 έδρα στην Κάλυμνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου