Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

ΕΑΣ ΝΑΞΟΥ: Εξαντλήθηκαν τα αποθέματα πατάτας αλλά από το Δεκέμβριο θα υπάρχει φρέσκια παραγωγή

Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, όπως κάθε χρόνο, συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ποσοστό Πατάτας Νάξου Π.Γ.Ε. που καλλιεργείται και συλλέγεται από τους ντόπιους παραγωγούς.
Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου κατ’ αρχάς ευχαριστεί θερμά το καταναλωτικό κοινό, το οποίο τίμησε με την προτίμησή του το εκλεκτό, πολύτιμο και πιστοποιημένο αυτό προϊόν του νησιού μας.
Προς ενημέρωση των καταναλωτών, ανακοινώνει ότι προς το παρόνδεν είναι δυνατή η διάθεση Πατάτας Νάξου Π.Γ.Ε. στην αγορά από την ίδια την........
Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου λόγω εξάντλησης των αποθεμάτων της. Εκτιμάται ότι η διάθεση φρέσκιας πατάτας Νάξου θα είναι δυνατή και πάλι τον Δεκέμβριο του 2018.
Παράλληλα, η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου εφιστά την προσοχή στους καταναλωτές και τους ζητά να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν αγοράζουν πατάτα Νάξου, ώστε να διασφαλίσουν ότι θα πάρουν το σωστό προϊόν και όχι κάποια… απομίμηση!
Για περισσότερες πληροφορίες και ερωτήσεις σχετικά με τις πατάτες Νάξου της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 22850-25340 ή στις σελίδες μας σε Facebook και Instagram

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου