Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Οικογενειακά επιδόματα: Πότε θα καταβληθούν

Οικογενειακά επιδόματα: Πότε θα καταβληθούνΤην Πέμπτη 5 Νοεμβρίου θα κατατεθούν τελικά -σύμφωνα πάντα με το υπουργείο Εργασίας- τα οικογενειακά επιδόματα.
Υπομονή έξι ακόμα ημέρες θα χρειαστεί να κάνουν οι δικαιούχοι των οικογενειακών επιδομάτων καθώς σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, η καταβολή τους θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη 5/11.
Εν τω μεταξύ χθες (29/10) επικράτησε ένα αλαλούμ σχετικά με την καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων, με αποτέλεσμα χιλιάδες δικαιούχοι να περνούν από σκωτσέζικο ντους για το πότε θα πάρουν τα χρήματα που τόσο έχουν ανάγκη.

Το πρωί, ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Αναστάσιος Πετρόπουλος, διαβεβαίωσε ότι μέχρι τέλος Οκτωβρίου θα καταβληθούν σε όλους τους δικαιούχους τα οικογενειακά επιδόματα, απαντώντας σε βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, που έκανε λόγο για αδικαιολόγητη αδράνεια της κυβέρνησης.
Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα το Υπουργείο Εργασίας, δηλαδή ο κ. Κατρούγκαλος, με ανακοίνωσή του διέψευσε τον υφυπουργό του υποστηρίζοντας ότι τα οικογενειακά επιδόματα θα καταβληθούν στις 5 Νοεμβρίου.


Read more: http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου