Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ ΜΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ, ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΈΜΕΝΟ ... ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΥΨΟΥΣ.1.196.000 ΕΥΡΩ

  Επιτροπή (που είχε αποφασίσει το δημοτικό συμβούλιο να συσταθεί), αποτελούμενη από το δήμαρχο Μανόλη Μαργαρίτη, τον αντιδήμαρχοΑργύρη Ανευλαβή, τον κ. Γιώργο Καραμανή (από τη μείζονα μειοψηφία), τον κ. Μιχάλη Φραγκίσκο (από την παράταξη της κ. Κίζη), από ένα εκπρόσωπο της παράταξης της κ. Ψαρρά, τον ορκωτό λογιστή Γιώργο Νανούρη, ενώ συμμετέχει και ο πρώην δήμαρχος Νάξου Βασίλης Κόκοτας. 
«Είναι καιρός να λήξει πια αυτό το θέμα και να πάψει να διασύρεται ο δήμος ότι είναι οφειλέτης και ότι δεν έχει καλή διαχείριση», είπε ο αντιδήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και συμπλήρωσε ότι αν δεν καταλήξει πουθενά η συνάντηση της επιτροπής με το Δ.Σ του Τ.Π.&Δ. και βεβαιωθεί (και γίνει απαιτητό), ολόκληρο το ποσό, τότε ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων θα προχωρήσει με δικαστικές διαδικασίες που σημαίνει προσφυγή σε Διοικητικό Εφετείο, διαδικασία που μπορεί να διαρκέσει για πολλά χρόνια.
«Εύχομαι να τα βρούμε με το Τ.Π.&Δ. γιατί η καλύτερη λύση είναι η συμβιβαστική. Θα το πολεμήσουμε και θα δούμε τι θα γίνει, γιατί όπως εμάς, έτσι κι αυτοί έχουν κάποια στοιχεία στα χέρια τους, τα οποία ισχυρίζονται ότι είναι αδιάσειστα», κατέληξε ο κ. Ανευλαβής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου