Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

 Nτέρμπι στο ΠΑΣΟΚ...

Στη δημοσκόπηση της MRB σχετικά με το ΠΑΣΟΚ, προβάδισμα έχει ο Νίκος Ανδρουλάκης, ωστόσο στον β' γύρο διαφαίνεται ένα ντέρμπι, ειδικά αν είναι αντίπαλός του ο Χάρης Δούκας...

Στην πρόθεση ψήφου για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, στο σύνολο των δυνητικών ψηφοφόρων, τα ποσοστά των υποψήφιων καταγράφονται ως εξής:

    Νίκος Ανδρουλάκης 26,7%
    Χάρης Δούκας: 23,0%
    Άννα Διαμαντοπούλου: 18,1%
    Παύλος Γερουλάνος: 13,4%
    Μιχάλης Κατρίνης: 4,5%
    Νάντια Γιαννακοπούλου: 4,1%
    Αδιευκρίνιστη ψήφος 10,1%

Στην πρόθεση ψήφου για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, στο σύνολο των ψηφοφόρων που θα ψηφίσουν σίγουρα στη διαδικασία, τα ποσοστά των υποψήφιων καταγράφονται ως εξής:

    Νίκος Ανδρουλάκης 28%
    Χάρης Δούκας: 26,3%
    Άννα Διαμαντοπούλου: 16,3%
    Παύλος Γερουλάνος: 15,7%
    Μιχάλης Κατρίνης: 5,7%
    Νάντια Γιαννακοπούλου: 2,1%
    Αδιευκρίνιστη ψήφος: 5,9%

Στο σενάριο πρόκρισης του Νίκου Ανδρουλάκη και του Χάρη Δούκα στο δεύτερο γύρο των εκλογών του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Ανδρουλάκης συγκεντρώνει 44,6% έναντι 44,1% που συγκεντρώνει ο δήμαρχος Αθηναίων.

Στο σενάριο πρόκρισης του Νίκου Ανδρουλάκη και του Παύλου Γερουάνου στο δεύτερο γύρο των εκλογών του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Ανδρουλάκης συγκεντρώνει 54,5% έναντι 37% που συγκεντρώνει ο κ. Γερουλάνος.

Στο σενάριο πρόκρισης του Νίκου Ανδρουλάκη και της Άννας Διαμαντουπούλου στο δεύτερο γύρο των εκλογών του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Ανδρουλάκης συγκεντρώνει 59,1% έναντι 28,6% που συγκεντρώνει η κ. Διαμαντοπούλου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου