Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

 «Πυροβολεί» την κυβέρνηση...


Μπορεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός να μην αντέδρασαν επίσημα στα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση κατά της οπαδικής βίας, ...ωστόσο ο εφοπλιστής και ιδιοκτήτης των Πειραιωτών, έκανε σαφείς τις προθέσεις του από τα ΜΜΕ που διατηρεί.

«Χωρίς σχέδιο, χωρίς ρεαλισμό, ξαναζεσταμένα και ανεπαρκή» χαρακτήρισε το Mega τα μέτρα που ανακοινώθηκαν. Όπως αναφέρθηκε στο σχετικό ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, η κυβέρνηση «με μία απόφαση που προκαλεί η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι η εφαρμογή του μέτρου ξεκινά από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπάτσκα Τόπολα στο γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης Πέμπτη. Ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός θα είναι η μοναδική ελληνική ομάδα σε όλα τα σπορ που θα αγωνιστεί χωρίς κόσμο στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις».

Το Mega καθ’ όλη τη διάρκεια του σχετικού ρεπορτάζ, είχε τίτλους και σούπερ που εξέφραζαν την έντονη αντίδραση του Βαγγέλη Μαρινάκη:

Μέτρα με χαρακτήρα «ιδιαίτερης» μεταχείρισης του Ολυμπιακού
Παραδοχή ανικανότητας
Ομολογία αποτυχίας τα νέα-παλιά μέτρα κατά της βίας
Προκλητική απόφαση
Αδυνατεί η κυβέρνηση να πατάξει την εγκληματικότητα εντός και εκτός γηπέδων
Οργισμένες αντιδράσεις για τα ημίμετρα της κυβέρνησης κατά της οπαδικής βίας
Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει κλιμακώσει κατά της κυβέρνησης με αλλεπάλληλες επιθέσεις, βάζοντας στο στόχαστρο τόσο υπουργούς, όσο και το ίδιο το Μέγαρο Μαξίμου. Η κυβέρνηση παρατηρεί σιωπηλά, επιχειρώντας να ρίξει τους τόνους, ωστόσο είναι βέβαιο ότι η κόντρα θα έχει και συνέχεια...

avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου