Κυριακή 28 Μαΐου 2023

Ανδρουλάκης στην ΚΕ του ΠΑΣΟΚ: Όλοι μαζί, ενωμένοι, για τη μεγάλη νίκη στις 25 Ιουνίου

 


Την πρώτη του ομιλία στα στους εκλεγμένους και υποψήφιους βουλευτές, τα μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και τους γραμματείς των νομαρχιακών επιτροπών και των τομέων του
 ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου απηύθυνε ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης.

Ξεκινώντας την ομιλία του ο κ. Ανδρουλάκης, τόνισε πως "όλοι μαζί δώσαμε αυτή τη μάχη, όλοι μαζί κάναμε το πρώτο βήμα". "Η κοινοβουλευτική μας ομάδα μεγάλωσε και έχει νέα πρόσωπα, όπως και περισσότερες γυναίκες", πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας για αναγέννηση της δημοκρατικής παράταξης.

Στη συνέχεια ο κ. Ανδρουλάκης μίλησε για τα αποτελέσματα των εκλογών, καλώντας τον ελληνικό λαό "να μας δώσει τη δύναμη να είμαστε εμείς η προοδευτική δύναμη που θα είναι απέναντι στον κ. Μητσοτάκη".

Ξεκαθάρισε, δε, ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να συνεργαστεί σε καμία περίπτωση με τη Νέα Δημοκρατία. "Εμείς θα είμαστε το πραγματικό ανάχωμα της συντήρησης", είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε, επίσης, στο πρόγραμμα του κόμματος, τονίζοντας ότι στόχος του είναι, μεταξύ άλλων, η ενίσχυση των νέων, των μισθωτών, του κόσμου της εργασίας, ενώ πρόσθεσε: "Αλλαγή με ασφάλεια για τον κάθε πολίτη, αυτό πρεσβεύει το ΠΑΣΟΚ".

"Κύριε Μητσοτάκη, τώρα ήρθαν τα δύσκολα, που θα αναμετρηθούν οι αξίες μας, μέχρι τις επόμενες εκλογές", είπε επίσης ο κ. Ανδρουλάκης. "Η χώρα μας έχει ανάγκη από μια νέα δύναμη", τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. "Όλοι μαζί, δεν θα απογοητεύσουμε τους Έλληνες", πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Όλοι μαζί στον νέο αγώνα, που τελειώνει στις 25 Ιουνίου. Όλοι μαζί για μια νίκη της ελπίδας, τη νίκη της πατρίδας. Είμαι σίγουρος ότι, μετά το πρώτο βήμα, έρχεται η μεγάλη νίκη στις 25 Ιουνίου", τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης.

"Εμείς τη μάχη θα τη δώσουμε στη βάση του ελληνικού λαού. Περήφανα η σημαία μας θα είναι η πυξίδα της νίκης στις 25 Ιουνίου", είπε κλείνοντας την ομιλία του, εν μέσω χειροκροτημάτων, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΕ ΠΑΣΟΚ
ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΕ ΠΑΣΟΚ
ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΕ ΠΑΣΟΚ
ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΕ ΠΑΣΟΚ
ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΕ ΠΑΣΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου