Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Δημήτρης Καπούνης: Είμαι παρών ! (Νέα δεδομένα στο δημοτικό τοπίο της Νάξου ????)


 
O Δημήτρης Καπούνης σε κάθε δημόσια εμφάνισή του δηλώνει ότι πάντα τον ενδιαφέρει η συνεχής ανάπτυξη της Νάξου και των μικρών νησιών.

Σε πρόσφατη ερώτηση δημοσιογράφων αν θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές, απάντησε: «Κατ’ αρχήν είμαι παρών, είμαι παρών στα προβλήματα, είμαι μάχιμος, δηλώνω παρών σε όποιο μετερίζι ο πρόεδρος με χρειαστεί».

Αυτή η γενική εκλογική τοποθέτηση ( μάλλον δεν αφορά στο  ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στις Κυκλάδες,) ερμηνεύτηκε από δημοσιογραφικούς κύκλους ότι αναφέρεται στις δημοτικές εκλογές και στις ζυμώσεις που γίνονται, προκειμένου να διαμορφωθεί κοινό δημοκρατικό ψηφοδέλτιο νίκης και κοινός υποψήφιος για τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Στο πλαίσιο αυτό, δεν κρύβει , ότι  εκφράζει προβληματισμούς για ευρύτερες συναινέσεις και συνεργασίες στη βάση ενός κοινού, φιλόδοξου και ρεαλιστικού, κοστολογημένου δημοτικού προγράμματος, με κοινωνική συμμετοχή και αποτελεσματικότητα. 

Προφανώς αξιοποιώντας  ό,τι καλύτερο διαθέτουν, ως ανθρώπινο δυναμικό , η Νάξος και τα μικρά νησιά,  με στόχο τη διαρκή ανάπτυξη των νησιών με κοινωνική δικαιοσύνη και συχοχή.

Κοντά βροντά......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου