Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ : «Δεν θα ζητήσουμε συγνώμη επειδή κάνουμε τη δουλειά μας»

 


Στη σημερινή εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» στο MEGA Channel, έπαιξε το μαύρο πρωτοσέλιδο της ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ που απαντά στο δήμο για το εξώδικο, με τίτλο «Δεν θα ζητήσουμε συγνώμη επειδή κάνουμε τη δουλειά μας», με καυστικά σχόλια και από τους δύο παρουσιαστές Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη.

«Οι φίλοι δήμαρχοι, όλοι αυτοί οι προύχοντες και οι άρχοντες που έχουν τα αξιώματα… το να γίνονται δημοσιεύματα και να γράφονται σε μία εφημερίδα ρεπορτάζ, θα πρέπει να σταματήσει όλη αυτή η ιστορία με τα εξώδικα, γιατί είναι καλό να ακούγονται και άλλες φωνές.

Βελτιώνονται τα πράγματα. Μη νομίζεται ότι απειλείται ο δήμος από τέτοια δημοσιεύματα» σημειώνει μεταξύ άλλων ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη προσθέτει: «Ο δήμος απειλείται από τα έργα που δεν γίνονται. Η δουλειά των δημοσιογράφων είναι να γράφουν… Με το εξώδικο τι προσπαθούν; Να τρομάξουν τον κόσμο;…. Σου λέει θα πάρουν το εξώδικο, θα δικαστούν, δε θα έχουν να πληρώσουν και θα κλείσουν οι εφημερίδες. Να σταματήσουν αυτή την πρακτική».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου