Τρίτη 17 Μαΐου 2022

ΛΟΓΟΣ ΕΥ-ΑΓΓΕΛΙΚΟΣ ΠΡΟΣ ΝΑΞΙΟΥΣ...

 

Σήμερα 17Μαϊου κατατέθηκε στο τυπογραφείο ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΚΔΟΣΕΩΣ του επετειακού ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟΥ ΤΟΜΟΥ επί τη συμπληρώσει των 100 ετών από την ίδρυση του ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΝΑΞΟΥ τα κείμενα που θα συνθέσουν το περιεχόμενό του, για να αρχίσει η διαδικασία της συνθέσεώς του.
Υπέρ τους 40 Ναξιώτες (και μη) κατέγραψαν και απέστειλαν στην επιτροπή τα επιστημονικού περιεχομένου κείμενά τους για το Γυμνάσιο ή τις ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ τους από τη θητεία τους στον χώρο τού ιστορικού μας αυτού καθιδρύματος.
Θα καταβληθεί προσπάθεια να εορτάσουμε τον προσεχή ΑΥΓΟΥΣΤΟ, υπό διαφορετικές του 2021 συνθήκες, τα 100 έτη του βίου του Γυμνασίου μας με ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΤΟΜΟΥ !!!
Τα μέλη της Επιτροπής ΣΟΦΙΑ ΚΑΤΣΟΥΡΟΥ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ, ΣΤΡ. ΦΟΥΤΑΚΟΓΛΟΥ, ΤΑΣΟΣ ΣΦΥΡΟΕΡΑΣ και ο υπογραφόμενος εδώ ( ΜΑΝΟΛΗΣ ΣΕΡΓΗΣ )νιώθουμε ικανοποίηση που κατορθώσαμε να φέρουμε εἰς πέρας το έργο που αναλάβαμε!

Ας εκληφθεί παρακαλώ η πρωτοβουλία μας αυτή ως μια ακόμη απόδειξη της ανιδιοτελούς μας αγάπης προς τον γενέθλιο τόπο ή ως ένα ελάχιστο ΑΝΤΙΧΑΡΙΣΜΑ σε ό,τι το Γυμνάσιο και οι άνθρωποί του μάς πρόσφεραν! Μακάρι το τελικό αποτέλεσμα, ο τόμος καθεαυτός, να πληροί και τα δικά σας αισθητικά κριτήρια!
Έρρωσθε!!!

ΜΑΝΟΛΗΣ ΣΕΡΓΗΣ

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ...ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΨΟΥΝΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕ ΤΟ ΝΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΙΓΜΑ? ΤΑ ΓΚΡΙΖΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟ ΚΑΘΗΓΗΤΙΚΟ ΚΥΝΗΓΙ, ΤΙΣ ΑΛΗΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗΣ ΕΠΟΧΕΣ, ΤΙΣ ΤΑΞΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ, ΤΑ ΑΠΙΘΑΝΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗΣ?ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΚΟΥΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου