Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: «Για ακόμη μια φορά η Τουρκία θέτει την ατζέντα κι εμείς ευλαβικά την παρακολουθούμε»

 


Αιχμές κατά της Κυβέρνησης αφήνει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής μετά την απόφαση για «πάγωμα» των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) με την Τουρκία.

Ο Σωτήρης Σέρμπος, σύμβουλος επί θεμάτων εξωτερικής πολιτικής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, σε ανακοίνωσή του αναφέρει: 

«Από την επαύριο της συνάντησης Μητσοτάκη - Ερντογάν κατά την οποία ο Πρωθυπουργός έταξε νέο γύρο στρατιωτικών Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, ως ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής αναρωτιόμασταν στη βάση ποιας ατζέντας θα συζητήσουμε.

Της διεθνούς νομιμότητας ή της αναθεωρητικής ατζέντας της Τουρκίας που εξακολουθεί να μιλάει για υπό όρους κυριαρχία μεγάλων ελληνικών νησιών; Μια ατζέντα που συστηματικά ξεδιπλώνει σε αέρα και θάλασσα. Με μπαράζ παράνομων υπερπτήσεων τουρκικών μαχητικών.

Απέναντι στο μείζον ζήτημα εθνικής ασφάλειας, ο Πρωθυπουργός εξέθεσε τη χώρα και υπονόμευσε την αξιοπιστία της. Και τώρα ασμένως αποφασίζει, εμπρός όπισθεν! Για ακόμη μια φορά η Τουρκία θέτει την ατζέντα κι εμείς ευλαβικά την παρακολουθούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου