Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

 Ποιοι κυβερνητικοί χρεώνουν στη Γκάγκα… διπλό «φάλτσο»;...

Την ώρα που… καιγόταν ο τόπος με τις πολιτικές παρενέργειες από την μελέτη των καθηγητών Τσιόδρα και Λύτρα, η Μίνα Γκάγκα ανέβηκε στο βήμα της Βουλής με σκοπό να «φρενάρει» τη σχετική συζήτηση. Όμως, δύο... αναφορές της δεν άρεσαν καθόλου σε ορισμένους επιτελικούς του Μεγάρου Μαξίμου, αφού θεωρήθηκαν «παρεξηγήσιμες». Καταρχάς, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας κράτησε αποστάσεις από την ίδια την έρευνα, επισημαίνοντας ότι δεν μπορεί να γίνει σύγκριση θνητότητας. Με άλλα λόγια, εμφανίστηκε να αμφισβητεί την έρευνα του Σωτήρη Τσιόδρα την ώρα που το Μαξίμου τον είχε «επιστρατεύσει» για να «φωτογραφίσει» τον ΣΥΡΙΖΑ ότι εργαλειοποιεί την επιστήμη. 
Η δεύτερη «φάλτσα» δήλωση -κατά τους διάφορους «μαξιμινούς»- ήταν η αναφορά της Μίνας Γκάγκα ότι ο πρωθυπουργός «ενημερώνεται για όλα τα δεδομένα».
 Βλέπετε, με τη δήλωσή της αυτή, η ίδια ήταν σαν να είχε υπονοήσει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήξερε την ύπαρξη και το περιεχόμενο της έρευνας, ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε ισχυριστεί το αντίθετο μερικές ώρες πριν την ομιλία της Γκάγκα.

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου