Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΣΑΓΚΡΙΟΥ ΝΑΞΟΥ

 


Πρόεδρος Τ.Κ. Σαγκρίου.

Μιχάλης Μανιός

Τιμώντας τη μνήμη του Γεωργίου Μαϊτού και υλοποιώντας τη σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου η λιτή τελετή μετονομασίας του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Σαγκρίου, σε «Γεώργιος Ιωαν. Μαϊτός».

Η μετονομασία του σχολείου αποτελεί αναγνώριση της προσφοράς του Γεωργίου Μαϊτού στη γενέτειρά του, στο Σχολείο Σαγκρίου, αλλά και στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση των Κυκλάδων, όπου υπηρέτησε με ήθος, αφοσίωση και εργατικότητα.


Θέλω Θερμά να ευχαριστήσω όσους συνετέλεσαν στην απόφαση της μετονομασίας του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου του Σαγκρίου σε Σχολειό και
Νηπιαγωγείο Γεώργιος Ιωάννου Μαϊτός.
Ιδιαιτέρως θέλω να ευχαριστήσω θερμά, τον δήμαρχο Νάξου Δημήτρη Λιανό, τον αντιδήμαρχο Παιδείας και δια βίου μάθησης Νίκο Βαθρακοκοίλη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβούλιου Φώτη Μαυρομμάτη, τον αντιπρόεδρο της Κοινότητας Στέφανο Στρατούρη που δυστυχώς λόγο ενός προβλήματος υγείας δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην εκδήλωση και ήταν από τους πρωτεργάτες για αυτήν την απόφαση.
Και τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο Π.Ν.Ο.Ε.Σ και ιδιαίτερα τον Γιώργο Μιχαήλ που συνέβαλαν και αυτή στην Μετονομασία του σχολείου μας.
Ο Γιώργος Μαϊτός ήταν μια προσωπικότητα συνυφασμένη με το ήθος, την καλοσύνη, την αξιοπρέπεια, την εργατικότητα και νιώθουμε πολύ τυχεροί που ήταν Σαγκριώτης. Είναι μεγάλη τιμή για μας που το σχολείο αλλά και το νηπιαγωγείο του Σαγκρίου θα φέρει πλέον όνομα του.
Επίσης να σας αναφέρω ότι η Οικογένεια του αείμνηστου Γεώργιου Μαϊτού προσφέρει στην Κοινότητα Σαγκρίου ένα αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου