Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

Στη Νάξο βρίσκεται ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, όπου πραγματοποίησε επίσκεψη στο Δημαρχείο και στο Νοσοκομείο του νησιού


 Ο κ. Κικίλιας βρίσκεται στο νησί, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Κυκλάδων Φίλιππο Φόρτωμα και υπηρεσιακά στελέχη, ενώ νωρίτερα επισκέφθηκε την Ηρακλειά.

Αμέσως μετά την άφιξή του στη Νάξο, επισκέφθηκε το Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας του νησιού, όπου τον υποδέχθηκε η αναπληρώτρια διοικήτρια Καλλίτσα Φραγκίσκου και στελέχη του υγειονομικού προσωπικού. Ο υπουργός ενημερώθηκε για την πορεία των εμβολιασμών και γενικότερα για την λειτουργία του Νοσοκομείου.

Δείτε την άφιξη του Υπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια, στο κέντρο Υγείας του νησιού:

d by Valueimpression

Ο κ. Κικίλιας επισκέφθηκε όλα τα τμήματα του Κέντρου Υγείας και συνομίλησε με γιατρούς και νοσηλευτές. Η κάμερα του cyclades24 ήταν εκεί:

Δείτε τι δήλωσε ο κ. Κικίλιας με την έξοδό του από το Κέντρο Υγείας της Νάξου:

Στην συνέχεια, ο κ. Κικίλιας μετέβη στο Δημαρχείο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, όπου και πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Λιανό και στελέχη του Δήμου.

Ωστόσο πριν ξεκινήσει η συνάντηση, ο κ. Λιανός έδωσε και τα απαραίτητα αναμνηστικά στον Υπουργό Υγείας, με την ευχή η επόμενη επίσκεψή του, να είναι χωρίς μάσκες.

Δείτε το φωτορεπορτάζ της επίσκεψης του Βασίλη Κικίλια στο νησί της Νάξου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου