Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

Νέα κριτική Φλωρίδη...

 


Νέο ‘πονοκέφαλο’ στην Χαριλάου Τρικούπη προκαλεί ο Γιώργος Φλωρίδης, με τη συνεχιζόμενη κριτική του στην ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.

Νέο ‘κρούσμα’ το χθεσινό του άρθρο στα Νέα, με το οποίο υποστήριζε ότι «το δρομολόγιο της ηγεσίας ΚΙΝΑΛ, δείχνει ΣΥΡΙΖΑ». Σε αυτό, ο... πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ σημείωνε ότι εν μέσω της πιο σκληρής φάσης της πανδημίας, αλλά και ενόψει της ορατής διεξόδου, εξελίσσονται πολιτικές διεργασίες, καθόλου αδιάφορες για το κοντινό μέλλον της χώρας. 

Στην πραγματικότητα, αφού περιέγραφε ως ‘τυφλή πολιτική σύγκρουση’ την αντιπολιτευτική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριζε ότι η υπεύθυνη και θετική αντιπολίτευση εκ μέρους του ΚΙΝΑΛ σταμάτησε στο σημείο όπου η κυβέρνηση άρχισε να μετρά διαχειριστικά και επικοινωνιακά λάθη. 

«Τότε, ως εκ θαύματος, η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ άρχισε να συντονίζεται ταχέως με το γνωστό συριζαϊκό αφήγημα της ‘επιστροφής του μετεμφυλιακού κράτους της Δεξιάς’, της ‘αστυνομοκρατίας’, της στρατηγικής της έντασης, της ‘καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων’ και με κορύφωση την τελευταία ανακάλυψη ότι ‘η πανδημία χρησιμοποιείται ως σχέδιο από την κυβέρνηση για την εξόντωση επιχειρήσεων και εργαζομένων’».

Κατέληγε, δε, μετά από ανάλυση ότι η εν λόγω ‘στροφή’ της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ, βρίσκεται σε ευθεία αντίθεση με το αίσθημα της συντριπτικής πλειοψηφίας της πολιτικής και εκλογικής του βάσης, αφήνοντας σαφή υπονοούμενα, που πιθανότατα, δεν θα μείνουν …αναπάντητα...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου