Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Τσιόδρας έτοιμος για όλα, λοιμωξιολόγοι στα κάγκελα...

 


Ανεξαρτήτως της τελικής απόφασης της επιτροπής των λοιμωξιολόγων, ο Neo είναι σε θέση να γνωρίζει ότι έπειτα απ’ όσα έγιναν τις προηγούμενες ημέρες, τίποτα πλέον δε θα... είναι ίδιο εφεξής στη λειτουργία της εν λόγω επιτροπής. 

Ακόμη και οι «φιλοκυβερνητικοί» επιστήμονες που μετέχουν στην «επιτροπή Τσιόδρα», δεν έκρυβαν τη δυσφορία τους για το γεγονός ότι το Μαξίμου πρώτα άφησε να διαρρεύσει ότι πηγαίναμε προς «βαλβίδες εκτόνωσης» των πολιτών και μετά… ζήτησε από τους επιστήμονες να λάβουν τις σχετικές αποφάσεις. 

Συν τοις άλλοις, η παρατεταμένη σιωπή του Σωτήρη Τσιόδρα μόνο τυχαία δεν είναι, αφού συνομιλητές του επικεφαλής λοιμωξιολόγου του υπουργείου Υγείας δεν κρύβουν την ανησυχία τους αλλά και τη διαφωνία τους με τα βήματα αύξησης της κινητικότητας την ώρα που τα νοσοκομεία έχουν «γονατίσει». 

Μαλιστα, οι πάντα υποψιασμένοι αναγνώστες του Neo δε θα πρέπει να αποκλείσουν, αν το άνοιγμα της οικονομίας αποδειχθεί καταστροφικό και η κατάσταση ξεφύγει (εντελώς), να σημειωθούν και παραιτήσεις επιστημόνων από την εν λόγω επιτροπή…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου