Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Η TUI μας λέει ότι θα έχουμε επισκέπτες έως τον Νοέμβριο

 

Η Ελλάδα δημιούργησε ένα πλαίσιο για την ασφαλή επανέναρξη του τουρισμού». αναγνώρισε ο κ. Έμπελ εξηγώντας πως αυτό επέτρεψε στην TUI να συνεχίσει και φέτος να προσφέρει στους επισκέπτες μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες στην Ελλάδα.

«Η χώρα έχει προετοιμαστεί καλά για την επανέναρξη και τη λειτουργία του τουρισμού. Αυτό αποδεικνύει πως μπορείς να προσφέρεις υπέροχες εμπειρίες διακοπών και, ταυτόχρονα, να διασφαλιστεί η υγεία και η ασφάλεια των επισκεπτών, των υπαλλήλων και του τοπικού πληθυσμού στους τουριστικούς προορισμούς. Θέλουμε να εμβαθύνουμε περαιτέρω τις στενές μας σχέσεις με την Ελλάδα και είμαι αισιόδοξος για τη σεζόν του 2021 στην Ελλάδα», δήλωσε ο κ. Έμπελ. 

Από την πλευρά του ο κ. Θεοχάρης τόνισε τη στρατηγική προτεραιότητα της επέκτασης της τουριστικής περιόδου για την επόμενη σεζόν, σημειώνοντας ότι το καθολικό Πάσχα του 2021 αποτελεί μια ευκαιρία ώστε η έναρξη της περιόδου να πραγματοποιηθεί στα μέσα Μαρτίου, αξιοποιώντας τις διακοπές μεγάλων αγορών για τη χώρα μας. Ο Υπουργός Τουρισμού αναφέρθηκε επίσης σε σημαντικές θεσμικές πρωτοβουλίες της χώρας μας που αφορούν στην εφαρμογή ενιαίων διαδικασιών για το άνοιγμα της ευρωπαϊκής τουριστικής αγοράς, εκφράζοντας τη δέσμευση της Ελλάδας για την προώθησή τους.


Η συζήτηση των δύο ανδρών επεκτάθηκε επίσης σε θέματα της τρέχουσας τουριστικής περιόδου ενώ και οι δύο πλευρές εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για την τουριστική ζήτηση στην Ελλάδα το 2021.

Να σημειωθεί ότι Γερμανοί, Βρετανοί και Πολωνοί -οι οποίοι είναι η ευχάριστη έκπληξη φέτος- είναι αυτοί που ...κυκλοφορούν ακόμη και στα ελληνικά καλοκαιρινά θέρετρα και δίνουν ανάσες στον ελληνικό τουρισμό, ο οποίος αντιμετωπίζει «αναπνευστικά» προβλήματα από την πανδημία του κορωνοϊού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου