Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Το Nautical Channel προβάλλει Νάξο και στηρίζει Ελλάδα!

Προκειμένου να στηρίξει τη Νάξο και τον Ελληνικό Τουρισμό στο επίσημο τουριστικό άνοιγμα τους στο εξωτερικό, το διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο Nautical Channel συμφώνησε με τον Δήμο και μετέδωσε ξανά τα δύο ημίωρα επεισόδια, που είχαν γυριστεί στο νησί, για μία συνεχόμενη εβδομάδα, από το Σάββατο 6 Ιουνίου έως και το Σάββατο 13 Ιουνίου και συνολικά για 17 φορές! 
Σημειώνεται πως το Nautical Channel μεταδίδεται σε 70 χώρες παγκοσμίως μέσα από πλατφόρμες και τηλεοπτικούς σταθμούς με 20 εκατομμύρια τηλεθεατές.
Στην Ελλάδα το δίκτυο μεταδίδει το πλούσιο πρόγραμμα του μέσω των Vodafone Greece, Wind Hellas και COSMOTE TV. Θεωρείται το αγαπημένο κανάλι του διεθνή ταξιδιώτη με ειδικά ενδιαφέροντα που αγαπάει τα θαλάσσια σπορ, τις καταδύσεις, την ιστιοπλοΐα, το yachting αλλά και τους ποιοτικούς προορισμούς.
Εξάλλου, πέραν των θαλάσσιων δραστηριοτήτων, τα δύο επεισόδια προσφέρουν ένα ωριαίο «ταξίδι» στις παραλίες, τις δραστηριότητες, την ιστορία, τις παραδόσεις και τη γαστρονομία του προορισμού! «Ενεργοποιούμε το δίκτυο των διεθνών συμμαχιών μας για να μεταδώσουμε το μήνυμα όσο πιο μακριά γίνεται! Η Νάξος, οι Μικρές Κυκλάδες αλλά και όλη η Ελλάδα, αποτελούν την «πεμπτουσία» των ιδανικών, ασφαλών και αναζωογονητικών διακοπών για φέτος για κάθε τουρίστα που επιζητά την αληθινή ανανέωση. Ευχαριστούμε θερμά το Nautical Channel που στηρίζει με πράξεις την Ελλάδα και τα νησιά μας στην προσπάθεια αυτή», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Βαγγέλης Κατσαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου