Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

ΟΝΑΣ κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Το «παρών» στην  εκδήλωση έδωσαν ο Μητροπολίτης Παροναξίας, Καλλίνικος, ο Μητροπολίτης Θηβών και Λιβαδειάς, Γεώργιος Μαντζουράνης, ο Ιωάννης Βλασσερός, καρδιολόγος και διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, ο Γεώργιος Μαρκόπουλος, δήμαρχος Γαλατσίου, ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Λεονάρδος Χατζηανδρέου , Ο πρόεδρος της ΕΚΥΤ Μαγκανιώτης θ, οι πρόεδροι των Ναξιακών Συλλόγων, πολλοί πανεπιστημιακοί δάσκαλοι και αρκετοί φίλοι της Ο.ΝΑ.Σ.
Τον εφοπλιστή, Θανάση Μαρτίνο, τίμησε για την προσφορά του στη Νάξο.
«Όλοι οι Ναξιώτες είναι ευγνώμονες για την προσφορά του Θανάση Μαρτίνου στο νησί μας. Γι’ αυτό και ως ελάχιστο δείγμα της ευγνωμοσύνης μας, η ΟΝΑΣ αποφάσισε ομόφωνα να τον τιμήσει για τη δράση του. Έχει κάνει πάρα πολλά για το νησί μας και ο ίδιος δεν θέλει να φαίνεται αυτό προς τα έξω. Είναι πολύ ταπεινός άνθρωπος. Εμείς, όμως, έχουμε υποχρέωση ως Ναξιώτες να τον τιμήσουμε» δήλωσε  ο πρόεδρος της ΟΝΑΣ, Μανώλης Καλαϊτζής.

Η εκδήλωση έκλεισε με μουσική, τραγούδι και χορό από το παιδικό χορευτικό σύλλογο Κεραμωτής και το συγκρότημα της Μαρίας Σκουλά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου