Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Βγάλτε τον σκασμό Γιαννάκη...

Συνέχεια στη μάχη που ξεκίνησε μέσω twitter με τον Αλέξη Παπαχελά και τον Γιάννη Αλαφούζο έδωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου ο οποίος μίλησε με σκληρές εκφράσεις για το αφεντικό του ΣΚΑΪ κατά τη...
διάρκεια της σημερινής εκπομπής του στον Real FM...

Ο Χατζηνικολάου είχε άλλωστε προαναγγείλει ότι θα επανερχόταν όπως και έκανε:

«Ο Γιαννάκης από το Νέο Φάληρο, ο Γιαννάκης που του αρέσει να κάνει μπάνιο στο ασπρονήσι, κάνει μπάνιο στα λαθραία. Αυτός που δεν ξυπνάει πριν τις 11.00, αλλά που σήμερα έβαλε ξυπνητήρι για να με ακούσει. Έκανε εκστρατεία τότε για να ρίξει την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Και τότε ξυπνούσε νωρίς για να δίνει γραμμή στα τσιράκια του.

Αυτό το καλό παιδί και το άξιο παλικάρι νόμιζε ότι βρήκε ευκαιρία να λασπώσει εμένα προσωπικά και τον Real FM. H ιστορία της αναφοράς του ονόματός μου σε ένα έγγραφο για τη Novartis έχει απαντηθεί εδώ και δύο χρόνια. Και επειδή απαντήθηκε πλήρως δεν επανήλθε ποτέ κανείς. Είναι χαρακτηριστικό ότι καμία άλλη εφημερίδα πλην της «Καθημερινής» και κανένας άλλος σταθμός πλην του ΣΚΑΪ, δηλαδή κανένας άνθρωπος εκτός από τον Γιαννάκη δεν ασχολήθηκε με αυτό», είπε και συνέχισε: «Να θυμηθείτε τα δημοσιεύματα τότε και να βγάλετε τον σκασμό. Ακούς Γιαννάκη; Βγάλε τον σκασμό Γιαννάκη και πες μας πόση διαφήμιση πήρε ο όμιλός σου από τη Novartis από τα χρόνια εκείνα.

Εμείς πήραμε ψίχουλα Γιαννάκη. Και είμαστε έτοιμοι να αποδείξουμε αν οι διαφημίσεις χρεώνονταν όπως έγραφε ο τιμοκατάλογός μας ή όχι και πόσες ήταν εκείνη την εποχή σε τζίρο 35 εκατομμυρίων. Πήραμε ετήσια 30.000 ευρώ. Μήπως Γιαννάκη τα έπαιρνες σε έναν μήνα εσύ αυτά; Γιατί θυμάμαι στην εκπομπή του φίλου και καλού συναδέλφου, του Άρη Πορτοσάλτε, να παίζουν τα σποτάκια της Novartis κατά ριπάς. Όταν θ’ ανακοινώσεις πότε χρήματα έχεις πάρει από τη Novartis θα τα ξαναπούμε.

Μέχρι τότε τον σκασμό και μπάνιο στο ασπρονήσι. Είναι πολύ χαμηλό το ηθικό σου ανάστημα για να με πιάσεις στο στόμα σου. Ασχολήσου εκεί με τον Παναθηναϊκό που τον έχει πάει στο ύψος σου και άσε τα υπόλοιπα. Αυτά. Αν χρειαστεί να επανέλθω θα το κάνω με πολύ πιο ενδιαφέροντα σχόλια. Η χαμηλή τόνοι και η ευπρέπεια δεν σημαίνει ότι μπορεί ο οποιοσδήποτε να μας λασπώνει»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου