Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Πανναξιακός ΑΟΝ: Οριστικό, εκλογές στις 19 Μαϊου

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού ΑΟΝ για τις εκλογές: 
"Διεξήχθη, σε πολύ καλό κλίμα, την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 η τακτική, εκλογοαπολογιστική, Γενική Συνέλευση του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. Αρχικά έγινε η εκλογή του προέδρου της Συνέλευσης. Ακολούθησε ο διοικητικός απολογισμός της διετίας από τον, πρόεδρο του συλλόγου, κύριο Ποτικιάν και ο οικονομικός απολογισμός από τον γενικό αρχηγό του συλλόγου, κύριο Ιωσηφίδη. Αφού έγινε η αποδοχή των απολογισμών από το σώμα, το λόγο πήραν τα μέλη του σωματείου.
Η Γενική συνέλευση στη συνέχεια αποφάσισε την διεξαγωγή των εκλογών για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου, την Κυριακή 19 Μαίου 2019 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ιερού Ναού Παντάνασσας (παραλία Χώρας).

Τα άτομα που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως υποψήφιοι στη διαδικασία εκλογής του νέου Δ.Σ. θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο του Πανναξιακού ΑΟΝ κ. Ποτικιάν Γεώργιο (τηλ : 6945972230) ή με τον γενικό αρχηγό κ. Ιωσηφίδη (τηλ : 6942277998) και να δηλώσουν την συμμετοχή τους, μέχρι την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22.00.
Η συμμετοχή στη διαδικασία των εκλογών, όλων όσων ενδιαφέρονται για την ισχυροποίηση του Πανναξιακού μας και για το μέλλον του αθλητισμού στο νησί μας, είναι επιβεβλημένη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου