Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Ο ΦΙΛΩΤΙΤΗΣ Κ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ Δ. ΗΜΕΛΛΟΣ:

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάθονταιΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΗ ΠΕΝΑ ΤΟΥ Κ. ΑΝΤΩΝΗ ΤΖΙΩΤΗ ....
(Ο κ. Στέφανος Ήμελλος ανήκει στα πνευματικά καυχήματα της Νάξου και το νησί μας τελεί εν ευφροσύνη για την υψηλή διάκρισή του !).
Μια ιδιαιτέρως τιμητική για τη Νάξο ημέρα η 15η Ιανουαρίου 2019. Η Ακαδημία Αθηνών,σε δημοσία συνεδρία, θα προβεί στην επίσημη εγκατάσταση του Προέδρου της για το 2019 κ. Στεφάνου Δ. Ημέλλου. Ο Ακαδημαϊκός κ. Στέφανος Ήμελλος,εκ των κορυφαίων επιστημόνων της χώρας μας, με λαμπρότατο εκπαιδευτικό και συγγραφικό έργο περί την ελληνική Λαογραφία, ανήλθε επαξίως στο ύπατο αξίωμα της πνευματικής μας ζωής.
Γεννημένος στο Φιλώτι της Νάξου και πλήρης ηθικών και πνευματικών αρετών, διαλάμπει στο χώρο των Ελληνικών Γραμμάτων, με τις δεκαετίες του κοινωνικού, ηθικού και πνευματικού του παρελθόντος να τον ευρίσκουν σήμερα δικαιωματικά στη θέση του Προέδρου της Ακαδημίας Αθηνών, διαδεχόμενος τον,ναξιακης καταγωγής, Ακαδημαϊκό κ. Αντώνιο Κουνάδη.
Οι συμπατριώτες του κ. Ημέλλου, περιχαρείς του ευχόμαστε καλή υγεία και καλή δύναμη στο υψηλών απαιτήσεων έργο του.Ο κ. Στέφανος Ήμελλος ανήκει στα πνευματικά καυχήματα της Νάξου και το νησί μας τελεί εν ευφροσύνη για την υψηλή διάκρισή του!
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται και εσωτερικός χώρος
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου