Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Γιατί οι Ναξιώτες δεν υποστηρίζουν τον Πανναξιακό;

karousis 1Την πικρία του σχετικά με το γεγονός ότι οι Ναξιώτες δε στηρίζουν τα αθλητικά σωματεία του Πανναξιακού εξέφρασε με δήλωση του στο naxostimes.gr ο αντιπρόεδρος του Πανναξιακού ΑΟ και μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΝ Δημήτρης Καρούσης.
«Γιατί οι ναξιώτες δεν υποστηρίζουν τον Πανναξιακό; Οι ομάδες τόσο του ποδοσφαίρου και του στίβου όσο και του βόλεϊ και μπάσκετ, έχουν χαρίσει μεγάλες στιγμές και χαρές στο νησί, όμως οι ναξιώτες δεν υποστηρίζουν τα σωματεία αφού αρνούνται να αγοράσουν ακόμα και μια κάρτα διαρκείας» σημειώνει.
Άνθρωποι του Πανναξιακού το τελευταίο διάστημα έχουν βγει στους δρόμους του νησιού πουλώντας κάρτες διαρκείας των σωματείων του Πανναξιακού, όμως το ενδιαφέρον είναι ιδιαίτερα χαμηλό, τη στιγμή που η πώληση των διαρκείας είναι ένα σημαντικό έσοδο για τις ομάδες οι οποίες όπως είναι γνωστό στηρίζονται οικονομικά, κυρίως σε χορηγίες και προσφορές.

Ο κ. Καρούσης φανερά απογοητευμένος από τη μη ανταπόκριση του κόσμου υπογραμμίζει επίσης ότι ο αθλητισμός αποτελεί ένα βασικό «κομμάτι» της προβολής του νησιού που κάθε χρόνο ανεβαίνει όλο και περισσότερο τουριστικά. 
«Αναρωτιέμαι, γιατί στην πλειοψηφία τους οι επιχειρηματίες –οι οποίοι έχουν επωφεληθεί τα μέγιστα από τον τουρισμό- δεν υποστηρίζουν τον Πανναξιακό παρά το γεγονός ότι διαφημίζει το νησί μέσα από τις πολλές του επιτυχίες τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό» τονίζει.
Να σημειωθεί ότι η κάρτα διαρκείας για τον Πανναξιακό ΑΟ (ποδόσφαιρο, στίβος) κοστίζει 50€ και για τον Πανναξιακό ΑΟΝ (μπάσκετ, βόλεϊ) 100€.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου