Ω Ρ Α Ρ Ι Ο Σ Ε Μ Ι Ν Α Ρ Ι Ο Υ
Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, ώρες 09:00-14:00
Διάρκεια: 10 ώρες
Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου, ώρες 09:00-14:00
Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, ώρες 09:00-14:00
Εισηγητής: Ιωάννης Κακός
Διάρκεια: 10 ώρες
Αφορά: Εργοδότες και εργαζόμενους επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, εμπορεύονται, αποθηκεύουν ή διακινούν τρόφιμα και ποτά σε επιχειρήσεις όπως: καταλύματα με πρωινό, καφέ, μπαρ, εστιατόρια, κυλικεία, παντοπωλεία, μανάβικα, ιχθυοπωλεία, σουπερμάρκετ, κρεοπωλεία, τυροκομεία, ελαιοτριβεία κ.α.
Αξία συμμετοχής: 100 ευρώ κατ’ άτομο (συμπεριλαμβάνονται 30€ υπέρ του Ε.Φ.Ε.Τ.)
Υποβολή Αίτησης
Υπενθυμίζεται ότι η εκπαίδευση είναι υποχρεωτική για όλο το προσωπικό των επιχειρήσεων, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία (Κανονισμός 852/2004 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 19ης Απριλίου 2004 για την Υγιεινή των Τροφίμων, Υπουργική Απόφαση 14708/17-08-2007 και Υγειονομική Διάταξη ΦΕΚ 2161/23-06-2017).
Για πληροφορίες
Επικοινωνήστε με τον υπεύθυνοτου γραφείου Νάξουκ. Γιάννη Ξενάκηστο τηλέφωνο 22850 22767
Η υποβολή των Αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά και τηρείται σειρά προτεραιότητας βάσει της ημερομηνίας υποβολής της κάθε Αίτησης
Newsroom Cyclades Voice
Newsroom Cyclades Voice
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.