Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Σεμινάριο ΕΦΕΤ στη Νάξο στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου

Ω Ρ Α Ρ Ι Ο   Σ Ε Μ Ι Ν Α Ρ Ι Ο Υ
 
Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου, ώρες 09:00-14:00  

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, ώρες 09:00-14:00
 
Εισηγητής: Ιωάννης Κακός

Διάρκεια: 10 ώρες
 
ΑφοράΕργοδότες και εργαζόμενους επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, εμπορεύονται, αποθηκεύουν ή διακινούν τρόφιμα και ποτά σε επιχειρήσεις όπως: καταλύματα με πρωινό, καφέ, μπαρ, εστιατόρια, κυλικεία, παντοπωλεία, μανάβικα, ιχθυοπωλεία, σουπερμάρκετ, κρεοπωλεία, τυροκομεία, ελαιοτριβεία κ.α. 
 
Αξία συμμετοχής: 100 ευρώ κατ’ άτομο (συμπεριλαμβάνονται 30€ υπέρ του Ε.Φ.Ε.Τ.) 
 
Υποβολή Αίτησης

Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν Αίτηση: https://goo.gl/forms/sLvgvvDsuXPA6leg2
 
Υπενθυμίζεται ότι η εκπαίδευση είναι υποχρεωτική για όλο το προσωπικό των επιχειρήσεων, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία (Κανονισμός 852/2004 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 19ης Απριλίου 2004 για την Υγιεινή των Τροφίμων, Υπουργική Απόφαση 14708/17-08-2007 και Υγειονομική Διάταξη ΦΕΚ 2161/23-06-2017).
 
Για πληροφορίες 
Επικοινωνήστε με τον υπεύθυνοτου γραφείου Νάξουκ. Γιάννη Ξενάκηστο τηλέφωνο 22850 22767
 
Η υποβολή των Αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά και τηρείται σειρά προτεραιότητας βάσει της ημερομηνίας υποβολής της κάθε Αίτησης

Newsroom Cyclades Voice

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου