Χιλιάδες κόσμου επισκέπτονται το περίπτερο της ΕΑΣ στην έκθεση, δοκιμάζουν γραβιέρα Νάξου και ξετρελαίνονται με τη γεύση της.
Το ίδιο συνέβη και με Ινδό chef της μεγάλης αλυσίδας ξενοδοχείων στην Ινδία PLAZA DELHI AIRPORT, ο οποίος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το Ναξιώτικο προϊόν.
Σε ρεπορτάζ της Ελένης Λαζάρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA ο Ινδός chef εξέφρασε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για τη γραβιέρα της ΕΑΣ τονίζοντας ότι θα ήθελε πολύ το ναξιώτικο τυρί να κυκλοφορεί στην Ινδία.
“Πιστεύω ότι αυτό το τυρί θα ταιριάξει πολύ με τις ινδικές σπεσιαλιτέ. Δεν έχει υπερβολική ένταση αλλά έχει μια ιδιαίτερη γεύση. Θα ήθελα πολύ να κυκλοφορήσει στην αγορά της Ινδίας όπως και η κοπανιστή» είπε.
Ο αντιπρόεδρος της ΕΑΣ Ιάκωβος Βαλέρης σημείωσε στην κάμερα του ALPHA ότι οι Ινδοί... «Ξετρελάθηκαν και ήθελαν κι άλλο, κι άλλο...»!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.