Η διεξαγωγή του Προγράμματος :
Τμήμα 1ο (απογευματινό)
Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 16:00 -21:00 &
Σάββατο 8 Οκτωβρίου 16:00-21:00
Διάρκεια: 10 ώρες
Τμήμα 2ο (πρωινό)
Σάββατο 8 Οκτωβρίου 09:00-14:00 &
Κυριακή 9 Οκτωβρίου 09:00-14:00
Διάρκεια : 10 ώρες
Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 16:00 -21:00 &
Σάββατο 8 Οκτωβρίου 16:00-21:00
Διάρκεια: 10 ώρες
Τμήμα 2ο (πρωινό)
Σάββατο 8 Οκτωβρίου 09:00-14:00 &
Κυριακή 9 Οκτωβρίου 09:00-14:00
Διάρκεια : 10 ώρες
Η συγκεκριμένη εκπαίδευση είναι, όπως ορίζεται από τη σχετική νομοθεσία, υποχρεωτική για επιχειρηματίες και υπαλλήλους που απασχολούνται σε επιχειρήσεις που παράγουν / μεταποιούν / εμπορεύονται / διακινούν τρόφιμα. Διενεργείται δε βάσει των όρων και των προϋποθέσεων που θέτει ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.), ο οποίος είναι υπεύθυνος για την έκδοση των πιστοποιητικών.
Η αξία συμμετοχής διαμορφώνεται σε 70€ κατ’ άτομο με επιπλέον 30€ για το παράβολο υπέρ του Ε.Φ.Ε.Τ. Για την έκδοση των πιστοποιητικών από τον Ε.Φ.Ε.Τ. όλοι οι συμμετέχοντες είναι απαραίτητο να συμμετάσχουν στηνγραπτή αξιολόγηση η οποία διεξάγεται στη συνέχεια κατόπιν προγραμματισμού από τον Ε.Φ.Ε.Τ.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Γιάννη Ξενάκη (τηλέφωνο 22850 22767) ή να υποβάλουν απευθείας την αίτησή τους στο σύνδεσμο: http://www.e-kyklades.gr/articles/article.jsp?context=103&categoryid=2561&articleid=40180
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.