Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Στρατούλης, Σπυρόπουλος διευκρινίζουν τις δηλώσεις Ρωμανιά: Κανένα θέμα με τις συντάξεις του Μαρτίου

"Σας διαβεβαιώνω ότι εγγυόμαστε και το τελευταίο ευρώ των συντάξεων".
Αυτή ήταν η απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δημήτρη Στρατούλη, με αφορμή τις δηλώσεις του Ρωμανιά που έκανε λόγο για δυσκολία καταβολής των συντάξεων.
"Η κυβέρνηση η νέα που ανέλαβε και το υπουργείο των Κοινωνικών Ασφαλίσεων έχει διασφαλίσει μέχρι το τελευταίο ευρώ της σύνταξης του κάθε συνταξιούχου. Όχι μόνο για το Γενάρη και τον Φλεβάρη, και για τον Μάρτη και για τον Απρίλη και για τον Δεκέμβρη και για τις επόμενες χρονιές.

Σας διαβεβαιώ ως αρμόδιος υπουργός ότι οι συντάξεις είναι εγγυημένες, αυτό σας είπε και ο Γιώργος ο Ρωμανιάς ότι όποια προβλήματα προκύπτουν στο μέλλον θα τα λύνουμε άμεσα γιατί έχουμε σχέδιο και τις επόμενες μέρες θα σας ανακοινώσουμε, όχι εξαγγελίες με λόγια, θα κάνουμε συγκεκριμένες πράξεις τις αμέσως επόμενες μέρες με τις οποίες θα αποδείξουμε ότι εμείς ήρθαμε όχι μόνο να διασφαλίσουμε και το τελευταίο ευρώ των συντάξεων αλλά να σταματήσουμε τις μειώσεις και να αρχίσουμε να στηρίζουμε πιο αποφασιστικά το ασφαλιστικό σύστημα", είπε επακριβώς ο κ. Στρατούλης στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου