Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Το ΠΑΣΟΚ στα δύο από την ερχόμενη Τρίτη. Η στρατηγική του Γ. Παπανδρέου και οι άμυνες του Ευ. Βενιζέλου

poia-einai-i-stratigiki-twn-duo-pleurwn-sto-pasokΗ αναμενόμενη ανακοίνωση του κόμματος του Γ. Παπανδρέου μετά την διαφαινόμενη προκήρυξη εκλογών που θα προκύψει από την μη εκλογή του ΠτΔ δημιουργεί νέα δεδομένα στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.
Αντίστοιχα στην Χαριλάου Τρικούπη έχουν ξεκινήσει την επίθεση στο κόμμα Παπανδρέου με δηλώσεις… ενότητας και αναφορές στον Ανδρέα Παπανδρέου, τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ. Ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ γνωστοποίησε ότι πρότεινε θέση στο ψηφοδέλτιο της επικρατείας στον Γ. Παπανδρέου και τόνισε ότι δεν θα μπορούσε ο γιός του ιδρυτή να διασπάσει το ΠΑΣΟΚ.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και παλαιοί βουλευτές του Κινήματος όπως ο Δ. Κρεμαστινός ενώ έκκληση για ενότητα απηύθυνε και ο Ανδρέας Λοβέρδος.
Οι επερχόμενες εκλογές αναμένεται να κρύβουν εκπλήξεις, καθώς το ΠΑΣΟΚ θα δώσει μάχη ζωής και θανάτου ενώ το κόμμα του Γ. Παπανδρέου – εάν επαληθευτούν οι εκτιμήσεις των στελεχών του νέου κόμματος – αναμένεται να προκαλέσει ντόμινο εξελίξεων σε ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΟΤΑΜΙ καθώς αντλεί από την δεξαμενή ψηφοφόρων της Κεντροαριστεράς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου