Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΤΗΡ ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!



ΟΤΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ
Νοέμβριος του 1975 και οΟλυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο Καραισκάκη, στα πλαίσια της...
4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της σεζόν 1975-76. Το ματς είναι κρίσιμο, κυρίως επειδή ο Θρύλος ταλανίζεται από σοβαρά διοικητικά προβλήματα. Εκείνη την στιγμή, κάνει και πάλι την εμφάνισή του ο Αριστείδης Αλαφούζος, για να εμψυχώσει τους παίκτες μας. Επισκέπτεται το προπονητήριο του Ρέντη, μαζί με το ''φανατικό γαύρο'' γιο του.
Το 1975, 15 ετών δεν ήταν ο Ιωάννης Αλαφούζος, αλλά ο μικρός γιος του Αριστείδη, Θέμης Αλαφούζος. Ο ''Τουίτης'' τότες ήταν 18 ετών. Με το Θέμη παρέα λοιπόν έσκαγε στου Ρέντη από παλιά ο μπαρμπα-Αριστείδης. Μαζί πάντοτε οι δύο αυτοί μεγάλοι Γαύροι. Αυτή η επίσκεψη έρχεται ως συνέχεια των εκατομμυρίων που ΧΑΡΙΣΕ την προηγούμενη σεζόν, 1974-75, βοηθώντας πάρα πολύ στο ΘΡΥΛΙΚΟ νταμπλ του 1975.
Και βέβαια δεν έμεινε εκεί. Η αρχική φωτογραφία της ανάρτησης προέρχεται από μία συνέντευξη που παραχώρησε στο ''ΦΩΣ'' λίγες μέρες μετά την επίσκεψή του στου Ρέντη, την οποία θα παρουσιάσουμε σε προσεχή ανάρτηση. Όχι απλώς βοήθησε τον Θρύλο την περίοδο 1975-79, αλλά ήταν από τους ελάχιστους που απέσπασε και εγκώμια από το ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ για την στάση του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου