Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΡΩΤΗΣΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΡΩΤΗΣΕΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ......ΤΗΤΕΣ.


Έγινε ανεξάρτητος, τον καθαίρεσεΜΑΚΗΣ...- ΔΗΜΑΡΧΟΣ..   1-0.
Ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Εμμανουήλ Μαργαρίτης, καθαίρεσε με μια απλή ανακοίνωση τον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Νάξου, Βαρσαμή Συμεώνογλου, επειδή ο τελευταίος ...τόλμησε να ανεξαρτητοποιηθεί από τη δημαρχική παράταξη. 
Καθαίρεση παράνομη που, σύμφωνα με τον «Βηματοδότη» αντιμετωπίστηκε με θυμηδία και διόλου κολακευτικές εκφράσεις από αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου Εσωτερικών, όπου προσέφυγε ο κ. Συμεώνογλου.
Από ότι φαίνεται στο παρασκήνιο, σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», επικράτησε η πολιτική παρέμβαση για προστασία του κομματικού φίλου και προσωπικού φίλου του Ναξιώτη υπουργού Γιάννη Βρούτση.
Το έγγραφο, που ακυρώνει την καθαίρεση έχει από μέρες ετοιμαστεί από το υπουργείο και δικαιώνει τον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας, αλλά ακόμη δεν απεστάλη στους αρμοδίους.
βηματοδοτης

Πηγή: Βηματοδότης

1 σχόλιο:

  1. Έχετε βαλθεί με οποιοδήποτε τρόπο να είστε υποψήφιοι την επόμενη φορά!! Θα στο ξαναπώ δεν παίρνουν τον Δήμο με πουστιες ουτε με δημοσιευατα ουτε με το κελεπούρι Μάκη που ακόμα και ο μαρακης μεσα στο δημοτικό συμβούλιο τον απαξιωσε με τον χειρότερο τρόπο λέγοντας του οτι δεν τον θέλει στον συνδυασμό του, ουτε βέβαια με κοπες πίτας -στρωμένο χαλι υπέρ του μαιτου εκμεταλλευοντας την ΟΝΑΣ!!! Βαλτο καλά στο μυαλό σου βερνικο -πασοκοφρουρε -καταστροφεις της Ελλάδας ο κόσμος σας ξέρει και θα σας το δώσει καλά να το καταλάβετε αν έχετε τα π.......α να είστε υποψηφιοι στις επόμενες εκλογές!! Ο Ναξιωτης.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου