Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ


Το σωματείο Μαζικής Εστίασης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων «Φιλοξενία»,
 πραγματοποιεί σεμινάριο με θέμα την ποιοτική αναβάθμιση της γαστρονομίας στα νησιά του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου με ώρα έναρξης: 17:30. 
Θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του σωματείου στον Περιφερειακό Χώρας-Εγγαρών (λίγο πιο πάνω από το Επιμελητήριο). 
Το σεμινάριο αφορά, εστιάτορες, ξενοδόχους, εργαζομένους σε επιχειρήσεις εστίασης, παραγωγούς και εμπόρους τροφίμων και ποτών, αλλά και σε όλους όσους ενδιαφέρονται να σταδιοδρομήσουν στο χώρο της εστίασης.

Θα καλύψει: 
Βελτίωση στην ποιότητα και στον τοπικό χαρακτήρα της κουζίνας .
Συνήθη προβλήματα ως προς την ποιότητα της κουζίνας και την εξυπηρέτηση στις επιχειρήσεις εστίασης και πρακτικοί τρόποι αντιμετώπισής τους.
Τρόποι ανάδειξης της τοπικότητας στη γαστρονομία.
Τρόποι βελτίωσης του πρωινού.
Καλύτερη αξιοποίηση των τοπικά παραγόμενων προϊόντων από τις επιχειρήσεις εστίασης και τα τουριστικά καταλύματα.
 Εισηγητές: 
Δρ. Δημήτρης Κούτουλας (ειδικός σε θέματα τουριστικής ανάπτυξης και μάρκετινγκ, πανεπιστημιακός-συνεργάτης του Δήμου μας)
Γιάννης Γαβαλάς  (executive chef o οποίος  έκανε γνωστή την κουζίνα από τις μικρές Κυκλάδες σε ολόκληρη την Ελλάδα)
Δημήτρης Παπαδόπουλος ( executive chef - επί σειρά ετών πρεσβευτής της Ναξιώτης γαστρονομίας)
πηγη Ναξος news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου