Θέμα: Τα μυστικά , η γνώση και η τεχνογνωσία στην παρασκευή ενός άριστου espresso.
1ο Τμήμα Τρίτη 16 Οκτωβρίου / ώρα έναρξης 17:00
Η συμμετοχή στα Σεμινάριο είναι δωρεάν και απευθύνεται σε όλους τους απασχολούμενους στον τουριστικό κλάδο πέραν των απασχολούμενων στην Εστίαση και σε υπαλλήλους Ξενοδοχείων κ.λ.π.
Μπορούν να συμμετέχουν όλοι που δραστηριοποιούνται στη Νάξο, καθώς και από τα νησιά των Μικρών Κυκλάδων.
Μπορούν να συμμετέχουν όλοι που δραστηριοποιούνται στη Νάξο, καθώς και από τα νησιά των Μικρών Κυκλάδων.
Η εκπαίδευση περιλαμβάνει εκτός από τα θεωρητικά και πρακτική εξάσκηση και στους συμμετέχοντες θα δοθεί εκπαιδευτικό υλικό και βεβαίωση παρακολούθησης.
Το πρώτο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τις εταιρείες Kafea & Attica Terra και χορηγός είναι ο καφές Dimello.
Θα δημιουργηθούν 3 τμήματα ως εξής :
Θα δημιουργηθούν 3 τμήματα ως εξής :
1ο Τμήμα Τρίτη 16 Οκτωβρίου / ώρα έναρξης 17:00
2ο Τμήμα Τετάρτη 17 Οκτωβρίου / ώρα έναρξης 09:00
3ο Τμήμα Τετάρτη 17 Οκτωβρίου / ώρα έναρξης 17:00
πηγη Ναξος news
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.