Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΡΝΗΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ
ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
( ΤΟ ΑΝΤΙΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ)
Ολοκληρώθηκε  η πενθήμερη επίσημη επίσκεψη στη Γερμανία της αντιπροσωπείας από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, που αποτελείτο από τον Περιφερειάρχη Γιάννη Μαχαιρίδη, τους αντιπεριφερειάρχες Δωδεκανήσου και Κυκλάδων, κ.κ. Φ. Χατζηδιάκο και Γ. Πουσσαίο, και τους εκπροσώπους των Ενώσεων Ξενοδόχων Ρόδου και Νάξου, κ.κ. Αντ. Καμπουράκη και Μανώλη Σέργη.

Όπως δήλωσε ο κ. Γιάννης Μαχαιρίδης, «Σκοπός μας ήταν να παρουσιάσουμε την πραγματική εικόνα της Ελλάδας, και του Νοτίου Αιγαίου ειδικότερα, στη γερμανική αγορά και στους αξιωματούχους της χώρας αυτής, σε μια προσπάθεια να περιορίσουμε τις όποιες απώλειες για την τουριστική μας οικονομία, αλλά και να θέσουμε τις βάσεις για ευρύτερες συνεργασίες στο πλαίσιο ενός μακροπρόθεσμου σχεδιασμού»

2 σχόλια:

  1. Καλά και τζάμπα φάγανε, ήπιανε, περάσανε αυτοί και οι παρατρεχάμενοι γιατί οι αρχηγοί που πήγαν ούτε Αγγλικά δεν ξέρουν όχι Γερμανικά, όσο αναφορά το κλίμα στο χωριό μου λένε ήτανε στραβό το κλίμα το έφαγε και ο γάδαρος………………….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποτε εγινε προεδρος των ξενοδοχων οσεργης και δεν το μαθαμε...μαλλον το πασοκ εκπροσωπησε ο ανθρωπος και τα ξενοδοχεια του αλοιμονο στους πολιτες αυτου του τοπου δεν βαζουμε μυαλο με τιποτα ακομα και τωρα ...χαλια μαυρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου