Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

 

Δηκτικά σχόλια Κασσελάκη - Ανδρουλάκη για την απόφαση του Αρείου Πάγου...

Με αιχμηρότατο τρόπο σχολίασαν σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ. την πρωτοφανή συνεδρίαση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου για το ψήφισμα - κόλαφο για την κατάσταση του κράτους δικαίου στη χώρα επί της Ν.Δ. και ακολούθως την άμεση ανακοίνωση-απόφαση σε απόλυτη σύμπνοια με τη γραμμή της κυβέρνησης...

«Μακάρι η Δικαιοσύνη να λειτουργούσε τόσο άμεσα και στις υποθέσεις συμπολιτών μας που χρονίζουν» σχολιάζει καυστικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

Συγκεκριμένα σε ανάρτησή του αναφέρει: «Σε χρόνο ρεκόρ συγκλήθηκε, συνεδρίασε και απεφάνθη η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου για το ψήφισμα - κόλαφο του Ευρωκοινοβουλίου αναφορικά με το Κράτος Δικαίου στην Ελλάδα.
Advertisement

Οι ανώτατοι δικαστές εξέφρασαν την εκτίμηση (ανησυχία;) τους «να μην εγκατασταθεί στους πολίτες και στα κοινοτικά όργανα η εντύπωση ότι το Κράτος Δικαίου στην Ελλάδα υποχωρεί εξαιτίας της διαφθοράς», σημειώνει και καταλήγει: «Μακάρι η Δικαιοσύνη να λειτουργούσε τόσο άμεσα και στις υποθέσεις συμπολιτών μας που χρονίζουν. Θα ήμασταν Ελβετία».


Αντίστοιχα, ο Νίκος Ανδρουλάκης εξαπέλυσε βέλη κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια, στη συζήτηση για την ισότητα στον γάμο. 

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ. σημείωσε ότι η Ολομέλεια του Άρειου Πάγου συγκλήθηκε ταχύτατα σε χρόνο «ντε τε» για ένα ψήφισμα που ασκεί κριτική στα πεπραγμένα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

«Μακάρι να είχαν δείξει τα ίδια αντανακλαστικά στο θέμα των υποκλοπών και των Τεμπών. Εάν είχαν δείξει τα αντανακλαστικά πιθανόν να μην υπήρχε κανένα ψήφισμα στο Ευρωκοινοβούλιο», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου