Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023

Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο

 


Το Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο κυκλοφορεί μια φορά το χρόνο και κληρώνει την τελευταία ημέρα του χρόνου και φέτος το κέρδος του Μεγάλου Λαχνού (του πρώτου αριθμού που κληρώνεται και αντιστοιχεί σε ένα γραμμάτιο) ανέρχεται στο 1.000.000€, ενώ το κέρδος της Τυχερής Πεντάδας που συμπεριλαμβάνει και τα κέρδη του πρώτου λαχνού είναι 5.000.000€ εγγυημένα! Κάθε γραμμάτιο κοστίζει 5€, ενώ η πεντάδα 25€.

H κλήρωση είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 17:00, ενώ σημειώνεται ότι η μετάδοσή της θα γίνει μέσω του καναλιού του ΟΠΑΠ στο YouTube. Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν και στην ιστοσελίδα laheia.gr στην κατηγορία «Κρατικό Λαχείο».

Διάθεση Λαχνών

Οι Λαχνοί πωλούνται στους παίκτες μόνο μέσω των Πωλητών Λιανικής της Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. Απαγορεύεται η πώληση λαχνών προς παίκτες με τιμή μεγαλύτερη ή μικρότερη από την αναγραφόμενη στο Λαχνό και δεν μπορεί να διαφοροποιείται ανάμεσα σε Λαχνούς της ίδιας κλήρωσης.

Αποτελέσματα Κληρώσεων – Πίνακας Κερδών

Τα αποτελέσματα της Κλήρωσης καταχωρούνται από την Επιτροπή Κλήρωσης σε πρακτικό, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού Κρατικών Λαχείων, το οποίο αποτελεί το επίσημο αποδεικτικό των αποτελεσμάτων της Κλήρωσης.

Βασικά κέρδη Γενικής Κλήρωσης

Στα βασικά Κέρδη της Γενικής Κλήρωσης μετέχουν τα γραμμάτια όλων των σειρών που κυκλοφόρησαν, εκ των οποίων τριάντα επτά (37) λαχνοί κερδίζουν τα παρακάτω ποσά:

pinakaws_ce3c7.png

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου