Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023

 Κάν’ το όπως ο Ajax...


Με την πλέον περιώνυμη ομάδα ποδοσφαίρου της Ολλανδίας, τον …Ajax, παρομοίασε τον εαυτό του ο Νίκος Ανδρουλάκης, για να υποστηρίξει ότι είναι ...επιλογή του να …επενδύει στις ακαδημίες, όπως είπε, προκειμένου να γεννηθούν έτσι νέα στελέχη που θα είναι ικανά να διοικήσουν την Ελλάδα στο μέλλον. 

Αυτή και περιέγραψε ως μία κομβική διαφορά του από τον σημερινό πρωθυπουργό, που αν και με ένα τεράστιο ποσοστό να του δίνει την ευκαιρία να κάνει όποιες κινήσεις θέλει, επιλέγει να κινηθεί σαν την …Real. Σε αυτό το πλαίσιο, μάλλον προτιμά τις μεταγραφές από άλλα κόμματα, με ό,τι όμως συνεπάγεται αυτό.

Μιλώντας στον Real FM, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής τόνισε ότι έχει επιλέξει στρατηγικά τον δύσκολο δρόμο της συνέπειας, της αξιοπρέπειας και του σεβασμού στον πολίτη και σε αυτό το πλαίσιο απηύθυνε εκ νέου προσκλητήριο τόσο στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και στους ψηφοφόρους των άλλων κομμάτων που θέλουν ένα νέο μοντέλο διοίκησης και πιστεύουν στο προοδευτικό πρόσημο στην άσκηση πολιτικής...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου