Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

Στη Νάξο βρίσκεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης.

Είχε συναντήσεις και επαφές με κομματικά στελέχη τόσο στην χώρα, όσο και στα χωριά που επισκέφτηκε (Βίβλος, Χαλκί, Φιλώτι και Κυνίδαρο), συνοδευόμενος από μέλη της Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ, τους πολιτευτές Γιάννη Βλασερό και Γιάννη Πολυχρονάκο, τον πρόεδρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου Δημήτρη Καπούνη, τους κ.κ. Μιχάλη Καπίρη και Μιχάλη Σέργη και την κ. Νάντια Σαλτερή.

Παντού έτυχε θερμής υποδοχής και συνομίλησε με πολίτες κυρίως για θέματα που τους αφορούν.

 

Ο κ. Ανδρουλάκης θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην θεματική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά, σήμερα Τρίτη 24 Οκτωβρίου το βράδυ στις 7:00, στο Αμφιθέατρο «Ιάκωβος Καμπανέλλης» στο δημαρχείο της Νάξου.,  με θέμα: «Εθνικό Σύστημα Υγείας: Προτεραιότητα για τα νησιά μας»,

Στην ίδια εκδήλωση θα μιλήσουν επίσης οι γιατροί: Κονταρής Αθανάσιος Οικογενειακός γιατρός Πολυδύναμου Ιατρείου Σερίφου (Επιμελητής Α), Ραπτάκης Βασίλειος Γενικός Διευθυντής Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Νάξου, Κατερίνα Καλογεράκη, Πρόεδρος Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Σύρου και Εκπρόσωπος εργαζομένων Δ.Σ. Διασυνδεομένων Νοσοκομείων Σύρου-Νάξου και Πύρρος Δημήτρης Διευθυντής Ιατρικών Υπηρεσιών ΕΚΑΒ (Κεντρική Υπηρεσία) – Ορθοπεδικός ιπτάμενος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου