Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Αποθέωση για Τσιτσιπά...

... από τον διεθνή Τύπο...
Την αποθέωση γνωρίζει ο Στέφανος Τσιτσιπάς από τον διεθνή Τύπο για μία ακόμα φορά στην καριέρα του. Η...
σπουδαία νίκη και ο αποκλεισμός του μεγάλου του αντιπάλου Ράφα Ναδάλ μέσα στη Μαδρίτη και σε χώμα «υποχρέωσε» όλα τα σπουδαία μέσα ενημέρωσης να αναφερθούν σε αυτόν και στο παιχνίδι του με εξαιρετικούς χαρακτηρισμούς και θετικά σχόλια.

Ανάλογα ήταν φυσικά και τα σχόλια στο διαδίκτυο από τους απλούς φίλους του τένις - και όχι μόνο από την Ελλάδα, αφού ο νεαρός τενίστας έχει ήδη μεγάλο κοινό στο διεθνές στερέωμα του αθλήματος.


Marca: Ο Rafa Nadal πέφτει από τον Στέφανο Τσιτσιπά

Η μεγαλύτερη αθλητική εφημερίδα της Ισπανίας στέκεται φυσικά στο μεγαλύτερο όνομα, τον Ισπανό Ναδάλ που «έπεσε», όπως γράφει, από τον Στέφανο Τσιτσιπά «και δεν θα παίξει τον τελικό της Μαδρίτης».

«Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε ήδη κερδίσει τον Ρότζερ Φέντερερ και τον Νόβακ Τζόκοβιτς, παρά το γεγονός ότι είναι μόνο 20 χρονών και με πολλά περιθώρια βελτίωσης. Ο Έλληνας, με μια λαμπρή εξέλιξη, προκρίθηκε αυτό το Σάββατο στον τελικό του Mutua Madrid Open αφού έκαμψε την αντίσταση του Ραφαέλ Νατάλ με 6-4, 2-6 και 6-3».

tsitsipas-marca-ena

Mundo Deportivo: Η πρώτη ήττα Ναδάλ από τον Τσιτσιπά

Στον Ναδάλ εστιάζει και η Mundo Deportivo, που επισημαίνει ότι για ακόμα μία φορά αποκλείεται στους ημιτελικούς μιας διοργάνωσης. Επισημαίνει επίσης ότι αυτή ήταν η πρώτη του ήττα από τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου